El resum de la jornada 17 de Tercera

L'Andratx continua líder; el Binissalem suma 10 jornades consecutives puntuant

24/01/2023

L’Andratx continua líder de Tercera, tot i l’empat a zero davant el Portmany. Els de Jose Contreras freguen el primer amb un servei de cantonada de Diego Martínez, que es topa amb el travesser. Els eivissencs també poden marcar en una acció de Moreno, però la pilota se’n va fregant el pal.

Tercer classificat és la Penya Independent. Els pitiüsos s’imposaren 0 a 1 al Mercadal. I això que fregant el temps de descans, els de Mario Ormaechea queden amb deu per l’expulsió de De la Cruz. Tot i jugar amb un menys, els eivissencs se n’enduen el partit gràcies al gol de cap de Losada al 79.

El Poblense és quart classificat. Els d’Óscar Troya empataren a zero davant l’Inter Manacor. Els poblers varen tenir ocasions de tots colors, però es trobaren amb la fusta i amb el porter Jaume Ferrer. El Poblense acabà el duel amb l’expulsió de Dani Plomer.

El Constància, cinquè classificat, tanca la zona de play-off. Els inquers empataren a dos contra el Collerense. Al 58 els locals queden amb deu per l’expulsió de Jaume Estrany. I poc després el tècnic Guillem Llaneres també veu la vermella. Al 62 Nacho Martínez avança el Collerense de penal. I més tard, Alex Martínez dobla l’avantatge. Però els inquers reaccionen. Giaquinto marca l’1 a 2 al 73 i a la jugada següent bona combinació del Constància que acaba amb l’empat de Gálvez.

Al Municipal Kiko Serra victòria 0 a 1 del Manacor davant la Penya Sant Jordi. El gol arriba després d’un cúmul d’infortunis pitiüsos. Cardona xuta, Trapiello la refusa malament i el porter no està encertat. De la Osa va quedar enfonsat.

El Binissalem continua sense perdre i ja duu 10 jornades consecutives sumant. Aquesta setmana victòria 1 a 2 a Magaluf davant el Platges de Calvià. Gurrionero fa els dos gols dels binissalemers. El primer arriba al minut 2 amb una rematada acrobàtica. I el segon el marca al 22 amb un xut creuat. La diana dels de Carlos Martínez la marca en pròpia porteria Samu Fernández.

Aquesta jornada 17 també ens deixa el Sant Jordi 2-5 Santanyí i el Llosetense 0-1 Sóller.