El resum de la jornada 19 de Tercera

L'Andratx continua líder després de golejar 4 a 0 el Poblense a Sa Plana

07/02/2023

10

L’Andratx va golejar a Sa Plana 4 a 0 el Poblense. Al minut 22, Adri Garrido s’avança a la defensa poblera per marcar-ne el primer per als de José Contreras. El segon arriba al minut 26 des del punt de penal. Diego Martínez lleva les teranyines de l’escaire i transforma la pena màxima. Fregant el descans, Garrido fa el seu doblet particular després d’una bona cavalcada. L’atacant és el pitxitxi de la tercera balear amb 16 dianes. I el gol de la sentència arriba al minut 57. Javi Castedo posa la directa i no falla davant Iván López.

El Santanyí segueix l’estela del líder i és segon amb 40 punts, a un de l’Andratx. Victòria per la mínima contra l’Inter Manacor. L’únic gol del partit arriba al minut 16. Llabrés centra i Víctor Gibert, amb una gran rematada, supera Jaume Ferrer. Amb el xiulet final, el tècnic del conjunt manacorí Miquel Aguado protesta a l’àrbitre i veu la vermella directe.

Al Municipal de Sant Martí, empat sense gols entre el Mercadal i el Manacor. Els dos equips poden marcar però els porters eviten que l’electrònic es mogui. El duel acabà amb l’expulsió per doble groga del tècnic del Mercadal Lluís Vidal.

A Magaluf, triomf del Sóller 0 a 1 contra el Platges de Calvià. El central Juanan González, al minut 41, és l’autor del gol solleric. Els de Dani Vaquer, penúltims a la taula a un punt de la permanència, volen salvar la categoria. Ja acumulen tres victòries consecutives amb tres porteries a zero. En aquest enfrontament també hi va haver expulsats. Sarmiento, del Platges, i Fonseca, del Sóller, varen veure la targeta vermella al minut 96.

I el Portmany va golejar el Binissalem 5 a 1. Casals i Borja Íñiguez varen marcar els dos primers gols pels pitiüsos. Samu Fernàndez retallà distàncies pels assules al 15. Però Meissa Sock i Roberto Ruiz posaren el 4 a 1 al marcador. Ja a la segona part, Antonio Moreno tancà la golejada amb el cinquè del Portmany.

Aquesta jornada també ens ha deixat el Sant Jordi 0-4 Penya Independent, el Llosetense 1-1 Collerense i el Constància 2-0 Penya Sant Jordi.