8

El resum de la jornada 19 de Tercera

El CD Eivissa continua intractable a la lliga després de golejar 6 a 1 l'Inter Manacor

05/02/2024

El CD Eivissa continua intractable a la lliga. Aquesta jornada els de Raül Casany s’han imposat per 6 a 1 a l’Inter Manacor i acumulen ja vuit victòries als darrers 9 partits. Els pitiüsos encarrilaren el duel en 2 minuts. Al 14, Àlex Sánchez marca el primer per als eivissencs, i al minut 16, Juanca posa terra de per mig amb el segon. El CD en volia més, i al 29 Marquitos transforma el 3 a 0 per als pitiüsos. I a partir d’aquí arriba el festival golejador de Xesc Navalón. El primer del seu compte personal arriba al 30. En el cinquè, el mallorquí aprofita una bona assistència d’Àlex per marcar al 52. I el seu hat-trick particular el completa un minut després. Navalón és el pitxitxi del grup amb 15 dianes. Carles Fernández al minut 85 va maquillar el resultat pels manacorins amb el 6 a 1 definitiu.

També va golejar el segon classificat, el Mallorca B. Ho va fer 0 a 5 a Camp den Maiol contra el Sóller. Marc López inaugura el marcador per als de Gustavo Siviero al minut 19. Poc després, Mahicas dobla l’avantatge per als mallorquinistes. Fregant el descans, Miguelito fa el tercer des del punt de penal. I ja al segon temps, dues dianes de Barquero al 72 i al 74 tancà la golejada pel Mallorca B.

Tercer hi trobam el Poblense, que empatà a un al camp de l’Alcúdia. Les dues dianes arriben al segon temps. Miquel Ripoll avança els locals al 67 amb un bon gol. I al minut 90, Damià Ramos dona un punt als poblers de cap. El partit acabà amb picabaralla i amb l’expulsió del tècnic Óscar Troya per protestar.

La zona de play-off la tanca el Platges que va perdre 1 a 2 contra el Collerense. Al 75 Aitor Vergaraechea marca per als de Carlos Martínez. Tot i faltar poc per acabar el duel, el conjunt de Kiko Alabat respon. Al minut 82, Christian fa l’empat. I al 90 l’incombustible Donato Cendrós dona el triomf als del Coll d’en Rabassa.

El Constància assaltà Es Puig en la victòria 0 a 2 contra el Llosetense. Al 21 els locals queden amb 10 jugadors per l’expulsió d’Atwal. Ja al segon temps, Enric Sánchez fa el primer al 68 amb un golàs. I poc després, el tècnic Nico López també és expulsat. Mateu Ferrer sentencia el duel pels inquers al minut 73.

Al Municipal de Sant Martí, segon triomf consecutiu del Mercadal. Els de Lluís Vidal s’imposaren per 2 a 1 al Binissalem. I això que els assules s’avancen gràcies a la diana de Rodri Cuenca al minut 5. Però els menorquins capgiren l’enfrontament en tres minuts. Yassin empata el partit al 32 i al 35 Juan Torres dona la victòria al Mercadal amb un bon gol.

I victòria per la mínima del Santanyí contra el Portmany. Borja Gurrionero marca l’única diana del partit al minut 39 i dona els tres punts als de Miquel Aguado.

Aquesta jornada 19 també ens deixa la golejada 5 a 2 del Manacor contra l’Alaior i el triomf 0 a 2 de s’Arenal al camp del Felanitx.