El resum de la jornada 2 de Tercera

El CD Eivissa és líder en solitari després de guanyar 1 a 4 a l'Inter Manacor

19/09/2023

21

El CD Eivissa és líder en solitari després de golejar 1 a 4 a l’Inter Manacor. I això que els locals s’avancen ben prest gràcies a una diana de Hamza. Però poc després, al 12, Álex Sánchez fa l’empat amb una rematada de cap. Els pitiüsos no afluixen i Xesc Navalón posa en avantatge els de Raul Casany al 26. I passats 4 minuts, els eivissencs queden amb deu per l’expulsió de Pozo. Així i tot, el CD marca dues dianes més. Navalón fa el segon del seu compte particular al 37 i ja suma 4 dianes en dos partits. Fregant el descans, Álex Sánchez també marca el seu doblet i sentencia el duel amb l’1 a 4.

Segon hi trobam al Poblense que també golejà 4 a 0, en aquest cas a l’Alcúdia. Miki Capellà al 36 fa el primer per als poblers i poc després Joan Salvà amplia l’avantatge amb el segon. Ja al segon temps Jaume Vidal fa el 3 a 0 amb un xut des de la frontal de l’àrea. I al 80, Victor Gibert s’inventa una gran acció individual per tancar el marcador.

El Mallorca B ha estrenat el caseller de victòries després de vèncer 3 a 0 al Sóller. Marcos Fernández marca el primer al 7. El segon no es torba gaire en arribar. Pau Mascaró, amb el pit, posa el 2 a 0. Al 15, el filial vermell queda amb deu per l’expulsió de Coulibaly. I a la segona part, al 79, Jan Salas, amb una obra d’art, fa el 3 a 0 final.

Al Coll d’en Rabassa empat a un entre Collerense i Platges de Calvià. Al minut 65 Marc Esteve posa per davant els de Carlos Martínez. I al 77, Nacho Sánchez rep dins l’àrea, es gira, i marca el definitiu 1 a 1.

El Binissalem sumà els primers tres punts de la temporada després de superar 2 a 0 al Mercadal. Les dues dianes arriben al segon temps. El primer el marca Álex Álvarez al minut 53. El segon arriba des del punt de penal al 74. Samu Fernández no falla des dels onze metres.

També primera victòria d’un altre dels nouvinguts de la categoria, l’Arenal. Triomf 2 a 1 contra el Felanitx. Toni Arrom fa el primer per als de Sergio Tíscar al 36, i quan s’arribava al minut 90, Alberto Coll marca el segon. Els felanitxers maquillen el resultat amb el gol de Monserrat.

Al Nou Camp d’Inca victòria per la mínima del Llosetense contra el Constància. James al 56 dona els tres punts als de Nico López amb un bon xut des de fora de l’àrea. El gol de la jornada hauria pogut arribar en aquesta acció d’Enric Sánchez, però el xut s’estavella a la creueta.

I empat sense gols entre el Portmany i el Santanyí. Els dos equips gaudeixen de bones ocasions per marcar, però entre els porters i la falta d’encert eviten que el marcador es mogui.