El resum de la Jornada 2 de Tercera Divisió

Destaca la golejada del Santanyí 4 a 0 contra el Sant Jordi

20/09/2022

17

Pluja de gols al Municipal de Santanyí. Els de Tato s’imposaren amb comoditat, 4 a 0, al Sant Jordi. Al minut 9 penal d’Adrian Espinosa sobre Xesc Navalón. El mateix jugador agafa la responsabilitat, i no falla des dels onze metres. Navalón en volia més, i al 21 el davanter posa la directa i amb una rematada subtil marca el 2 a 0. Però el golàs de l’enfrontament arriba al 36. Gran jugada per banda de Toni Llabrés que cedeix la pilota a Luca Couji. L’esfèric queda mort dins l’àrea i Llabrés afusella la porteria del Sant Jordi. La golejada del Santanyí la tanca Sergio Muñoz al minut 77. Couji xuta, el porter la refusa i el 20 santanyiner fa el 4 a 0 definitiu.

A Can Maiol duel vibrant entre el Sóller i el Llosetense. 1 a 3 guanyaren els de Nico López. La primera diana arriba fregant el descans. Fran Vaz, amb el cap, marca el 0 a 1 pels llosetins. A la represa, tot just començar, penal per mans del Sóller. Carosso transforma la pena màxima amb un xut ajustat al pal. I passats 15 minuts Aldo Díaz retalla distàncies pels de Miquel Soler. Els sollerics cerquen l’empat i gaudeixen de dues bones ocasions per aconseguir-ho, però no estan encertats. I quan més cercava el gol l’equip local, arriba la diana del Llosetense al 90. Carosso es planta tot sol davant el porter i marca l’1 a 3 final.

A Na Capellera, primera victòria del Poblense aquesta temporada. Triomf còmode 0 a 3 contra l’Inter Manacor. Ben prest, al minut 3 Dani Plomer la controla i avança als d’Óscar Troya. La resta de gols arriben al segon temps. Al 56 Damià Ramos la posa perfecta i Mateu Ferrer entra com un avió per marcar el 0 a 2. També amb el cap va ser el 0 a 3. Llançament de falta de Miquel Jaume i Calonge marca per l’escaire.

I també a Na Capellera, victòria del Manacor 3 a 2 contra la Penya Sant Jordi. Els de Miquel Gomila s’avancen al primer temps gràcies a les dianes de Tià Sastre al minut 36 i la de Nofre Riera al 40. El partit sembla controlat pels manacorins, però al segon temps, Calle al 50 i Cruz al 69 aconsegueixen empatar el duel per als eivissencs. I al 81 arriba la jugada que marca el partit. Penal de Quesada que veu la segona groga. Rodri Cuenca agafa la responsabilitat i marca el 3 a 2. Primer triomf de la temporada per al Manacor.

Aquesta segona jornada també ens deixa els resultats següents. Penya Independent 2 – 0 Mercadal, Portmany 0 – 0 Andratx, Collerense 1 – 1 Constància i Binissalem 0 – 0 Platges.