El resum de la jornada 20 de 3a

El CD Eivissa continua com a líder intractable de la lliga i suma 10 jornades consecutives sense perdre

14/02/2024

27

El CD Eivissa de Raül Casany ha assaltat un nou camp de 3aa, Na Capellera. Els eivissencs s’imposaren 1 a 3 al Manacor. Tots els gols arriben a la segona meitat. Al 59 Àlex Sánchez enceta el marcador pels pitiüsos. Qui es quedà sense marcar és Xesc Navalón, que sumava 5 gols als darrers tres partits. El CD dobla l’avantatge al 79 gràcies a Felipao. No seria la seva única diana del partit. Poc després, Sito Riera retalla distàncies pels manacorins des del punt de penal. I Felipao, de nou, tanca el triomf del CD Eivissa amb aquest gol al 87.

El segon classificat és el Mallorca B, que va guanyar 3 a 1 a l’Alcúdia. El primer del filial vermell arriba amb fortuna al minut 8. Xut de Jan Salas que desvia Masanet i acaba en gol. Miquel Ripoll empata el partit al 37 des del punt de penal i acumula tres dianes als darrers tres partits. Però al segon temps, Pau Mascaró, que un parell d’hores abans estava a la banqueta de Son Moix amb el primer equip en el duel contra el Rayo, torna a posar per davant els mallorquinistes al 73. El definitiu 3 a 1 arriba al 86. Centrada d’Elliot i Barquero remata al fons de la xarxa.

El partit de la jornada es va viure a sa Pobla, un partit frenètic entre el Poblense i el Llosetense que es decidí al darrer instant. En només 13 minuts es feren 5 gols. Al 26 Víctor Gibert fa el primer per als d’Óscar Troya. Gairebé sense temps per celebrar-lo, De la Espada en pròpia porteria fa l’1 a 1 al 31. Tres minuts després, Gibert torna a posar per davant els blaugranes amb una bona rematada de cap. El festival no acaba aquí. Marc Garcia amplia l’avantatge per als poblers al 37 després d’un servei de cantonada, erò els llosetins no es rendeixen i escurcen distàncies al 39 amb el 3 a 2 de Tomás Gallardo. I a les acaballes del partit Artabe iguala el duel amb el 3 a 3. Semblava que hi hauria repartiment de punts, però al 90 Marc Garcia torna a aprofitar un servei de cantonada per rematar a pler. Festa grossa a sa Pobla. Els d’Óscar Troya continuen tercers classificats.

A Los Pinos, victòria per la mínima del Santanyí al camp de l’Alaior. L’única diana arriba al 64. Gran jugada individual de Diego López, que la cedeix a Marco Alarcón perquè doni el triomf als de Miquel Aguado. Els menorquins acabaren el partit amb 10 jugadors per l’expulsió de Raúl Segovia al minut 90.

I victòria del Portmany, 3 a 1, contra el Sóller. Al 56 Dani Reales marca el primer pels pitiüsos. Però al 84, Jorge Santos torna a posar les taules al marcador. A la jugada següent el Portmany reacciona i Manu Ribas fa el 2 a 1 al 86. A la darrera jugada del partit Roberto Ruiz certifica la victòria per al Portmany amb el 3 a 1 final.

Aquesta jornada 20 també ens deixa la golejada del Binissalem 4 a 0 contra l’Inter Manacor, el 4 a 2 del Collerense al Felanitx, l’empat 1-1 de s’Arenal davant el Mercadal i la victòria 0 a 2 del Platges contra el Constància.