El resum de la jornada 21 de Tercera

L'Andratx és líder en solitari amb 44 punts després de la victòria 2 a 1 contra el Binissalem

21/02/2023

11

L’Andratx ha aprofitat la travelada del Santanyí per posar-se líder en solitari de Tercera Divisió amb 44 punts. Victòria 2 a 1 davant el Binissalem. El conjunt de José Contreras s’avança ben prest al marcador. Al minut 3, Javi Castedo la controla i afusella la porteria que defensa Pedro Colom. A l’inici de la segona meitat, Gurrionero fa l’empat pels assules després d’un llençament de falta. L’Andratx cerca el segon i comença a assetjar la porteria binissalemera, sense sort. Fins al minut 86, Dieguito la posa i Tomàs Gallargo la pentina i marca el 2 a 1 final. Festa grossa a Sa Plana.

Com a tercer classificat hi trobam la Penya Independent. Els de Mario Ormaechea s’imposaren 1 a 2 a l’Inter Manacor. Els pitiüsos se situen per davant amb les dianes de Borja Jiménez, que aprofita una greu errada del meta Jaume Ferrer i de Bilal Essabar. Els manacorins retallen distàncies amb el gol de Jaume Martí. El marcador, però, ja no es va moure més.

El Manacor continua sense conèixer la derrota des que arribà Pep Barceló a la banqueta fa quatre partits. Aquesta jornada, els manacorins s’han imposat 1 a 2 al Sant Jordi, que encara no sap el que és guanyar aquesta temporada. Josep Cardona fa el primer per als manacorins al minut 4. Ja al segon temps, Salama comet penal i és expulsat per doble groga. Pedro Rodríguez fa l’empat per als locals. I al minut 75, l’incombustible Nico Rubio dona el triomf als de Pep Barceló. El Sant Jordi també acaba el duel amb 10 per l’expulsió de Martorell.

Al Municipal de Sant Martí, empat 1-1 entre el Mercadal i el Constància. Els dos gols arriben al final de cada part. Galvez avança els inquers al minut 45. I al 93, Fedelich, amb un xut des de la frontal, rescata un punt per als menorquins.

A Magaluf, el Platges de Calvià ha tornat al camí de la victòria cinc jornades després. Victòria per la mínima, 1 a 0, davant el Collerense. Josemi al 79 marca l’únic gol de l’enfrontament amb una rematada de cap.

I victòria del Portmany, també per 1 a 0, contra el Sóller. Meissa Sock, de cap, dona els tres punts als de Vicente Román al minut 51.

La jornada 21 la completa el triomf del Llosetense 2 a 1 contra la Penya Sant Jordi.