El resum de la jornada 22 de Tercera Divisió

L'Andratx continua líder en solitari de la categoria tot i perdre 2 a 1 al camp del Mercadal

28/02/2023

13

A Tercera Divisió, l’Andratx continua líder tot i la derrota 2 a 1 al Municipal de Sant Martí contra el Mercadal. Ara bé, per poder jugar els de José Contreras varen passar una odissea.

L’enfrontament estava previst per dissabte a les 12 del migdia. El vol dels andritxols, que sortia a les 8.15 del matí, es va suspendre i els recol·locaren a un de nou que sortia a les onze i quart. Però una vegada que arribaren a Menorca a les 12 del migdia, s’adonaren que no els havien enviat les equipacions. Al final, el partit es va disputar quan faltava un quart per a les quatre del capvespre.

Ja sobre el terreny de joc, el nom propi del partit és Karim Sidibe. El futbolista del Mercadal és l’autor dels dos gols menorquins. El primer arriba de cap al minut 31. I el segon, el marca al 77 amb una rematada des de dins l’àrea. L’Andratx retalla distàncies al 90 amb el gol de Marc Esteve i, tot seguit, l’àrbitre xiula el final. Els de José Contreras continuen líders amb 44 punts.

Amb un punt menys, amb 43, hi trobam la Penya Independent, que acumula ja sis jornades sense perdre. Victòria per la mínima, 1 a 0, al derbi pitiús contra el Portmany. Al primer temps, el porter Hartmann atura un penal a Vicent Albert. Els visitants queden amb 10 homes per l’expulsió de Josep Díez al 69. L’únic gol del partit el marca Vicent Albert al minut 85. Els visitants acaben amb 9 després de l’expulsió de Rubén Núñez al 88.

Tercer és el Santanyí amb 42 punts. El nou tècnic Damià Barceló encara no sap què és guanyar amb el conjunt santanyiner. Aquesta jornada, empat a zero contra el Binissalem, que romp una ratxa de 4 derrotes consecutives.

Qui encara no sap què és perdre és Pep Barceló, que suma 13 punts de 15 possibles des que agafà les regnes del Manacor. Els manacorins s’imposaren 2 a 0 al Platges de Calvià. Mohamed al minut 22 avança els locals. I fregant el descans, Alberto Pareja, amb un xut ajustat, sentencia el duel pel Manacor.

Al Nou Camp d’Inca Constància i el Llosetense. 2 a 3 guanyaren els de Nico López. Tots els gols arriben al segon temps. Miquel Buades comet penal i és expulsat. Carosso no falla i posa el 0 a 1. Però els inquers igualen el duel també des dels onze metres gràcies a Gálvez. Al minut 80, James posa en avantatge de nou el Llosetense, i Carosso fa el tercer per ampliar l’avantatge. Poc després, Galvez, amb un llançament de falta directa, fa el definitiu 2 a 3.

I victòria treballada del Collerense 4 a 2 contra l’Inter Manacor. Els locals s’avancen al marcador amb les dianes de Donato Cendrós, al minut 2, i la d’Álex Abulabate al 27. Però els manacorins no abaixen el cap i empaten el duel amb les dianes de Carles Fernández i Jordi Ramis. Tot i així, al darrer tram de partit el Collerense és superior i Miquel Mesquida al 69 i Marc Rigo al 90, amb una gran jugada individual, donen el triomf als del Coll d’en Rabassa.

Acabam amb la golejada de la Penya Sant Jordi 5 a 0 contra el Sant Jordi. Santiago Rosa marca el primer dels tres que faria al minut 12. Ja al segon temps, Luis Gutiérrez fa el segon amb un golàs. Rosa, amb una bona acció al 54, fa el 3 a 0. I al 59, l’àrbitre xiula cessió dels mallorquins. Els pitiüsos treuen de pressa i Rosa marca el quart. El festival de gols el tanca Romero al 73.

La jornada 22 també ens deixa la victòria 0 a 1 del Poblense al camp del Sóller.