18

El resum de la jornada 23 de Tercera

El Mallorca B ha tornat al camí de la victòria després de dues jornades sense guanyar

05/03/2024

El Mallorca B ha tornat al camí de la victòria després de dues jornades sense guanyar. Els de Gustavo Siviero s’imposaren per la mínima, 0 a 1, al Felanitx amb un golàs maradonià de Miguelito al 12. El lateral arrenca la moto i arriba a línia de fons. Allà regateja al seu rival, es perfila i cap endins. El Felanitx va poder empatar, però es va topar amb el pal i amb el travesser.

També guanyà 1 a 0 el Platges de Calvià a casa contra el Portmany. Sergio Sarmiento és l’autor de l’única diana del partit. El migcampista aprofita que la pilota queda morta dins l’àrea per afusellar la porteria de Javi Seral. Els de Carlos Martínez són quarts classificats.

El Manacor cau un lloc a la taula i es col·loca cinquè tancant les posicions de play-off d’ascens. Tot després de la derrota 2 a 0 contra l’Alcúdia. Endevinau qui marcà el primer gol? Idò sí, Miquel Ripoll. El davanter ja acumula 15 dianes, set d’aquestes als darrers sis partits. Els manacorins queden amb deu al 56 per l’expulsió de Júnior. I fregant el final Cortés sentencia el duel amb el 2 a 0 definitiu que permet a l’Alcúdia sumar el tercer triomf consecutiu.

A na Capellera empat a zero entre l’Inter Manacor i el Constància. Els inquers varen dur el pes del partit. Ho intentaren tot, d’enfora i de prop, però res, la pilota no va voler entrar.

El Llosetense de Nico López va tornar al camí de la victòria 4 partits després. Triomf 1 a 0 contra l’Alaior. L’única diana del partit arriba gràcies a una meravella que s’inventa Ansu al minut 43. Els menorquins poden empatar a la darrera jugada del partit, però el xut de Llorenç se’n va alt.

Al Miquel Pons victòria còmode del Binissalem 3 a 0 contra el Collerense. El primer gol el marca Elias Chentouf al 20 després d’una sèrie de rebots. Rodri Cuenca dobla l’avantatge per als assules a l’inici de la segona meitat. I a deu minuts del final Álvarez sentencia el duel de cap després d’un servei de cantonada.

I al camp d’en Maiol, triomf del Santanyí 0 a 1 contra el Sóller. Borja Gurrionero des del punt de penal dona els tres punts al conjunt de Miquel Aguado al minut 65.

Aquesta jornada també ens deixa la victòria del Mercadal 1 a 0 contra el Poblense.