El resum de la jornada 23 de Tercera Divisió

L'Andratx continua líder de la categoria després de golejar 5 a 0 el Santanyí a Sa Plana

07/03/2023

L’Andratx continua líder després de golejar a Sa Plana el Santanyí, que és cinquè. Els de José Contreras repetiren el resultat del partit d’anada, 5 a 0. Lucas Aveldaño enceta el marcador al minut 37 amb una bona rematada de cap. I poc després, servei de cantonada dels andritxols, Kevin remata, Sastre la toca i la pilota acaba al fons de la xarxa. Ja al segon temps, Marco Alarcón fa el tercer amb una bona jugada individual al 78. A tres minuts del final, Marc Esteve marca el quart per als de Contreras. I la maneta la tanca Flaqué al minut 90 des del punt de penal. L’Andratx suma ja 47 punts.

Segon classificat amb 44, hi trobam la Penya Independent. Els de Mario Ormaechea empataren a un contra el Poblense, que és tercer. Els pitiüsos s’avancen al minut 49 amb la diana de Vicent Albert. I poc després, el partit es complica per als d’Óscar Troya amb l’expulsió de Jaume Calonge. Tot i així, els poblers aconsegueixen igualar el partit al 72, gràcies a Joan Salvà. El Poblense, fins i tot, pot sumar els tres punts, però el porter Isi Jareño evità el gol de Miki Capellà.

Al Miquel Pons, el Binissalem torna al camí de la victòria cinc jornades després. Victòria 2 a 0 contra el Sóller, que acumula 4 derrotes consecutives. Al minut 7, Murillo, de cap, fa el primer per als assules. I fregant el descans, passada a l’espai de Pau Oliver, i Álvaro Jiménez defineix a la perfecció davant Miquel Amengual.

I a Sant Antoni empat a un entre el Portmany i el Collerense. Juli avança els mallorquins al 71 amb un gran llançament de falta directa. L’empat per als pitiüsos arriba al minut 84. Meissa Sock la deixa per a Dani Duran, que afusella la porteria defensada per José Liñan.

Aquesta jornada 23 també ens deixa la victòria 0 a 2 del Manacor en el derbi contra l’Inter Manacor, el triomf 3 a 2 del Platges contra la Penya Sant Jordi i la derrota 0 a 2 del Llosetense contra el Mercadal.