20

El resum de la jornada 24 de Tercera

El líder, el CD Eivissa, va golejar 0 a 7 al Sóller i continua amb 11 punts d'avantatge respecte el segon, el Mallorca B

12/03/2024

El líder, el CD Eivissa, va passar com un vendaval per damunt del Sóller. Golejada espectacular, 0 a 7, al camp d’en Maiol contra el Sóller. Ja al primer minut de partit, Cristian Cruz marca el 0 a UN pels de Raül Casany. Al segon temps, és quan arriba la pluja de gols. Fran Núñez marca un doblet en un minut i posa el 0 a 3 al marcador. Els pitiüsos, però, queden amb 10 al 60 per l’expulsió de Juanca. Tot i així, el festival de gols no atura. Bengo al 62 fa el 0 a 4 i Mario Riquelme amb una bona jugada individual posa el cinquè. La golejada la tanca Alex Sánchez amb dos gols més. El primer al 80 i el segon al 86 amb un bon xut des de fora de l’àrea. El CD Eivissa continua intractable i suma 14 partits sense perdre.

Segon classificat, a 11 punts dels eivissencs, hi trobam el Mallorca B. Victòria 3 a 0 del filial vermell contra el Mercadal. Els de Gustavo Siviero s’avancen al 21 després d’un bon contraatac que culmina Pau Mascaró. A l’inici del segon temps, Miguelito aprofita una badada defensiva dels menorquins per marcar el segon. I la sentència arriba al darrer minut. Assistència d’Elliot i Mahicas remata a plaer.

L’altre golejada de la jornada la veim al Poblense – Inter Manacor. Triomf 5 a 0 dels d’Óscar Troya, tercers classificats, contra els coers. Nicoli obre la llauna pels poblers al 14. Qui degué acabar el partit molt tocat és el capità dels manacorins, Miquel Cladera. El defensa es marca dos gols en pròpia porteria i deixa el partit sentenciat pels blaugranes. Però encara queden dues dianes més. Llabrés marca el quart amb un golàs per l’escaire i el 5 a 0 definitiu el fa Víctor Gibert al 75 després de rematar una pilota morta dins l’àrea.

Al Nou Camp d’Inca, el Constància s’imposà 2 a 0 al Binissalem. Les dues dianes arriben a la segona meitat sota una pluja intensa. Agus Giaquinto marca els primer pels de Guillem Llaneras al 55 amb un golàs per l’escaire. I fregant el final Enric Sánchez transforma el segon després d’un refús del porter.

I a Los Pinos empat a zero entre Alaior i Platges de Calvià. Tot i que ho intenten els dos equips, l’encert dels porters evita que el marcador es mogui. Els de Carlos Martínez acaben el partit amb 10 per l’expulsió de Jose Bueno al 88 després d’una colzada a Eric Mercadal.

Aquesta jornada 24 també ens deixa la derrota 1 a 2 del Collerense contra s’Arenal, la victòria 2 a 0 del Portmany davant el Felanitx i el triomf 1 a 0 del Santanyí contra l’Alcúdia.