El resum de la jornada 25 de Tercera Divisió

El Mallorca B va golejar 0 a 9 l'Inter Manacor a Na Capellera i continua com a segon classificat

19/03/2024

38

Com un huracà, el Mallorca B passa per damunt del coer, l’Inter Manacor. El resultat 0 a 9. Festival de gols dels de Gustavo Siviero a Na Capellera. Pau Mascaró i Jan Salas marquen les primeres dues dianes del partit. Els set restants arriben a la segona meitat. Barquero en fa el tercer al 51. I del 61 al 65 els mallorquinistes en marquen tres més. Luis Montiel i dues dianes més de Barquero posen el 0 a 6. Miquel Cladera en pròpia porteria marca el setè. Barquero culmina el seu pòquer de gols al 83 amb el quart del seu compte personal. La golejada la tanca Julian Mahicas al 89 amb el 0 a 9 definitiu que permet al filial vermell continuar segon classificat empatat a punts amb el Poblense.

El Platges de Calvià arrabassa la quarta posició al Manacor després de derrotar-lo 3 a 0 a Magaluf. Josemi avança els de Carlos Martínez amb una obra d’art al 34. A l’inici del segon temps, els calvianers doblen l’avantatge gràcies a la diana de Dani Bardolet. I a cinc minuts per acabar el partit, jugada assajada del Platges que culmina Pachecho amb una rematada de cap.

També per tres gols, en aquest cas 0 a 3, guanyà el Santanyí al camp Llosetense. Totes les dianes arriben als minuts finals. Al 76 Mario Genovés obre la llauna pels de Miquel Gomila. Poc després, el mateix Genovés es converteix en assistent. El 21 la cedeix a Borja Gurrionero, que fa el segon pels santanyiners. I al temps afegit, errada defensiva dels llosetins que aprofita Diego López per marcar el 0 a 3 definitiu.

I al Municipal de Sant Martí, remuntada del Mercadal que acabà guanyant 2 a 1 al Portmany. Els pitiüsos s’avancen amb el gol de Dani Reales al minut 27. I al 34, el col·legiat xiula penal pels menorquins. Sergio Martínez no falla i posa l’empat pels de Lluís Vidal. Ja al segon temps Karim Sidibe dona la victòria al Mercadal amb una rematada de cap.

La jornada 25 també ens deixa l’empat a un entre s’Arenal i el Constància, la derrota 1 a 3 del Binissalem contra el Poblense, la victòria 2 a 0 del Felanitx contra l’Alaior i l’empat a dos entre Alcúdia i Sóller.