El resum de la jornada 27 de Tercera Divisió

El Sóller descendeix a Preferent després de perdre a casa 0 a 1 contra el Collerense

04/04/2023

14

La Penya Independent ha aconseguit un triomf clau en la seva lluita pel lideratge de Tercera. La victòria dels pitiüsos 1 a 2 contra l’Andratx deixa els dos equips al capdavant de la taula amb 53 punts. Ben prest, Monir Abselasalm avança els de Mario Ormaechea al minut 6. Ja al segon temps, Said Ougri dobla l’avantatge per als pitiüsos al minut 65. L’Andratx intenta reaccionar i retalla distàncies gràcies a la diana de Lucas Aveldaño al 82. I al temps de descompte passa això: penal a favor dels de José Contreras. Ningú no vol mirar. Dieguito agafa la pilota per intentar fer l’empat i permetre que l’Andratx continuï líder en solitari… però falla. Victòria de la Penya Independent, que es posa colíder de Tercera amb l’Andratx.

Qui tampoc no afluixa és el Manacor, que és tercer amb 51 punts. Des de l’arribada de Pep Barceló fa 10 partits, els manacorins encara no saben què és perdre. Aquesta jornada, victòria 0 a 1 contra el Santanyí, que es pot avançar amb aquest xut al travesser de Gibert. L’únic gol del partit arriba al minut 80 i de penal. L’incombustible Nico Rubio transforma la pena màxima. El Santanyí pot sumar un punt a la darrera jugada del partit, però el xut de Fede també pega al travesser.

El Llosetense, setè classificat, continua lluitant per entrar a la zona de play-off, que té a tres punts. Els de Nico López s’han imposat aquesta jornada 1 a 2 a l’Inter Manacor. Al minut 6, James marca el primer per als de Nico López després de regatejar el porter Jaume Ferrer. Però, fregant el descans, Carles Fernández aprofita una pilota morta dins l’àrea per empatar el duel. I ja al segon temps, al 65, Riad amb una volea dins l’àrea dona el triomf al Llosetense. Els dos equips acabaren amb deu futbolistes per les expulsions de Tugores i Rotger.

La jornada 27 ens deixa el descens del Sóller, que perd la categoria després de la derrota 0 a 1 contra el Collerense. L’única diana del conjunt de Miquel Ángel Espadas la marca Donato Cendrós al minut 27. Els del Coll acumulen ja sis partits sense perdre.

Aquesta jornada també ens deixa la victòria 2 a 0 del Binissalem contra la Penya Sant Jordi, el triomf del Poblense 1 a 0 contra el Constància, el Portmany 2 – 0 Mercadal i el Platges 2 – 1 Sant Jordi.