El resum de la jornada 3 de Tercera

L'Inter Manacor aconseguí la primera victòria de la temporada després de vèncer 3 a 2 el Binissalem

26/09/2023

23

Segon classificat és el Poblense, que s’imposà 0 a 2 al Llosetense. Ben prest, al minut 4, l’àrbitre xiula penal a favor dels poblers. Una decisió protestada pel tècnic Nico López. Miki Capellà agafa la responsabilitat i no falla des dels onze metres. A la segona meitat, els d’Óscar Troya poden ampliar l’avantatge amb una doble ocasió, però entre Mingo i la defensa ho eviten. Ara bé, al 63, el Poblense sí que està encertat. No a la primera, que atura Mingo, però a la segona Victor Gibert marca el 0 a 2 final.

El Platges de Calvià tampoc sap què és perdre aquesta temporada. El conjunt de Carlos Martínez va guanyar per la mínima a Magaluf,1 a 0, el Constància, que ha perdut els tres partits que ha disputat i és coer. El gol del Platges arriba al 53. Rematada de Marc Esteve que se li escapa a Pau Seguí. Nilson agafa el refús i marca l’1 a 0. Els inquers poden empatar en diverses ocasions, però el travesser evita que arribi l’empat.

Al Municipal de Sant Martí, victòria 2 a 0 del Mercadal contra s’Arenal. Els menorquins duen la iniciativa de principi a final i es poden avançar en diverses accions. Ara bé, els gols arriben al tram final. Al 83 Javier Hernández fa el primer per als de Lluís Vidal. I Papa Alassane Kane, al 89, sentencia l’enfrontament amb un xut ajustat al pal.

El Felanitx suma el segon triomf d’aquesta temporada després de derrotar 1 a 0 el Collerense. L’única diana del partit la marca Carlos González al minut 69.

A Can Maiol, desfeta del Sóller 0 a 3 contra el Portmany. Els pitiüsos s’avancen al minut 15 amb la diana de Carlos Mora. Al 29 l’àrbitre xiula penal i expulsa Aitor Martin amb vermella directa. Gianluca Vaccarini transforma la pena màxima. Ja al segon temps, al 67, Romero la centra dins l’àrea i Miquel Àngel marca el 0 a 3 definitiu.

I l’Inter Manacor aconseguí la primera victòria de la temporada després de vèncer 3 a 2 al Binissalem. El protagonista del duel és Toni Pou. El primer arriba amb fortuna al 13, però els “assules” empaten el duel amb la diana d’Alejandro Álvarez al 25. A la segona meitat, penal a favor dels locals i Toni Pou torna a posar per davant els manacorins al 53. Fregant el final, Elias, de cap, torna a igualar el partit. Però al temps de descompte el Binissalem comet penal. Toni Pou xuta, el porter la toca, però la pilota acaba al fons de la xarxa i certifica el triomf 3 a 2 de l’Inter Manacor.

Aquesta jornada 3 també ens deixa l’Alcúdia 0 Mallorca B 1 i el Santanyí 0 Alaior 1.