El resum de la jornada 30 de Tercera

El Manacor té cada vegada més a prop el play-off d'ascens després de la victòria 3 a 1 contra s'Arenal

23/04/2024

El Mallorca B continua apurant les seves opcions d’ascens directe. El filial vermell s’imposà 2 a 1 al tercer classificat, el Poblense. Els homes de Gustavo Siviero s’avancen al minut 32 gràcies a na diana de Pau Mascaró. Fregant el descans, Miguelito, dobla l’avantatge per als mallorquinistes amb un bon xut ajustat al pal. Ja a la segona meitat, el Poblense maquilla el resultat amb un gran gol des de fora de l’àrea de Víctor Gibert al 62.

El Manacor té cada vegada més a prop el play-off d’ascens després de la victòria 3 a 1 contra s’Arenal a Na Capellera. I això que els manacorins comencen per davall el marcador gràcies al gol de David Garcia per als palmesans al 22. Però poc després, Alberto Sastre torna a posar les taules en el marcador al 28. A la segona meitat, els de Joan Mayordomo remunten l’enfrontament amb un doblet de l’incombustible Nico Rubio. El 2 a 1 el marca al 74 després d’aprofitar una pilota morta dins l’àrea. I el tercer el fa a quatre minuts per acabar el partit.

A vuit punts del Manacor, que marca la zona de play-off, hi trobam el Santanyí que empatà a un contra el Binissalem. Els locals s’avancen al primer minut de partit després d’una bona desmarcada d’Amengual que no falla davant Vaquer. La diana dels assules arriba des del punt de penal al minut 51. Elias Chentouf agafa la responsabilitat i marca el definitiu empat a un.

A Los Pinos empat sense gols entre l’Alaior i el Collerense. Partit molt entretengut i amb moltes ocasions. Així i tot, els dos equips tenen la pólvora banyada i estan negats de cara a porteria.

L’Alcúdia s’imposà per la mínima, 1 a 0, al Mercadal. Una victòria que arriba des dels onze metres. L’autor del gol? Miquel Ripoll, que continua com a pitxitxi de la tercera balear amb 20 dianes, i atenció perquè d’aquestes vint 11 han estat de penal.

I en el duel entre descendits, victòria 2 a 1 del Sóller contra l’Inter Manacor. Els sollerics es posen per davant amb dues dianes a la primera meitat. Toni Quetglas aprofita una passada a l’espai per fer el primer al 22. I Magaña al 39 dobla l’avantatge amb el segon. Fregant el descans Saddik deixa amb deu als manacorins per empènyer Aguilar. Ja al segon temps Jaume Martí marca el 2 a 1 definitiu per a l’Inter Manacor.

La jornada 30 també ens deixa la victòria el Portmany 2 a 1 contra el Constància i la derrota 1 a 2 del Llosetense a casa contra el Felanitx.