El resum de la jornada 34 a Tercera Divisió

El davanter del Llosetense, Ander Montori, és el pitxitxi amb 19 gols

15/03/2022

7

La jornada 34 ens va deixar partits amb molts de gols. Un d’aquests va ser el Portmany 5 Manacor 3. Un duel on els eivissencs deixaren setenciat l’enfrontament als primers minuts. Roberto Ruiz, amb un xut creuat al minut 3, va fer el primer gol. Tot seguit, Joel Ortiz va marcar el segon al 6 i Carlos Mora, al 19, va aprofitar una badada defensiva dels manacorins per posar el 3 a 0. Ja al segon temps, els de Carlos Luque varen fer dos gols més. El quart, de nou, és obra de Joel Ortiz; i el cinquè va dur la firma de Gabriel Gómez. El Manacor va intentar reaccionar. Joan Marí, al 53 i al 66, va escurçar distàncies pels manacorins. I al 82, Nico Rubio, de penal, va fer el definitiu 5 a 3. Amb aquesta derrota, els de Jaume Mut, que són segons, rompen una ratxa d’onze partits sense perdre.

Quart és el Poblense, que va guanyar 2 a 1 a casa a la Penya Sant Jordi. El primer gol arriba després d’una centrada de Miki Capellà al minut 28 que no toca cap jugador i la pilota acaba al fons de la porteria. Fregant el descans, els pitiüsos va empatar el partit gràcies a la diana d’Alejandro Calle. I ja al segon temps, Miquel Alorda, amb un xut ajustat a l’escaire, va donar el triomf als de Pep Barceló.

El Santanyí, per la seva banda, acumula vuit partits sense perdre. Aquesta jornada, el filial de l’Atlètic Balears s’ha imposat 2 a 0 al Murense. Sergio Herreros, al 49, va aprofitar un refús del porter per marcar el primer gol. I al 70 Lemiechevsky, de cap, va fer el 2 a 0 final. El Murense, penúltim a la taula, suma dotze partits consecutius sense guanyar.

Al Municipal d’Es Puig, el Llosetense es va imposar per la mínima al Sant Rafel. L’autor del gol llosetí va ser Ander Montori, que no va fallar des dels onze metres al minut 75. El davanter navarrès és el pitxitxi de la Tercera balear amb 19 gols.

També 1 a 0 va guanyar el Constància al Felanitx. L’única diana del partit la marca Iván Zamorano al primer minut del segon temps.

Aquesta jornada també ens deixa l’Inter Eivissa 5 Campos 0, el Collerense 0 Mercadal 0, el Serverense 5 Son Verí 1 i el Binissalem 0 Rotlet Molinar 0. El Sóller ha descansat.