El resum de la Jornada 4 de Tercera

Destaca l'empat a dos entre el Poblense i l'Andratx, dos dels favorits a l'ascens

04/10/2022

16

El Municipal de sa Pobla va viure un duel frenètic entre dos candidats a l’ascens, el Poblense i l’Andratx. Tres minuts es torben els d’Óscar Troya a fer-ne el primer. Golàs d’esperó de l’exjugador de l’Andratx Marcos de la Espada. Ja al segon temps, al 54, Adri Garrido aprofita una pilota morta dins l’àrea per empatar el duel pels de José Contreras. Quan faltaven deu minuts pel final, Elias Chentouf torna a avançar els poblers. Però en el minut que fa més mal, al 90, Adri Garrido inventa una gran vaselina que fa esclatar la bogeria andritxola.

El Binissalem ha tornat al camí de la victòria dos partits després. Victòria 2 a 0 contra el Portmany. El protagonista del partit és Borja Gurrionero. El davanter dels “assules” fa el primer fregant el descans. I ja al segon temps, al 64, de nou, l’atacant amb un xut creuat dins l’àrea sentencia el duel pel Binissalem.

A Can Maiol, el Sóller va aconseguir la primera victòria de la temporada després de guanyar 1 a 0 el Platges de Calvià. Miquel Ángel Bosch és l’encarregat de fer el gol solleric al minut 19. Els de Carlos Martínez poden marcar en diverses ocasions, i de totes les maneres possibles. Però un inspirat Miquel Amengual es treu un recital d’aturades per evitar l’empat.

I en el Municipal Kiko Serra, empat a dos entre la Penya Esportiva Sant Jordi i el Constància, que continua sense guanyar aquesta temporada. Diego Marin enceta el marcador per als eivissencs al minut 5. Al 23, els inquers igualen el duel gràcies a un bon gol des de fora de l’àrea de Mateu Roca. Fregant el final del primer temps, errada defensiva dels pitiüsos, que aprofita Antonio González per avançar els de Guillem Llaneras. I quan semblava que els inquers sumarien els primers tres punts del curs, el porter Pocoví fa un placatge de rugbi a Calle i l’àrbitre xiula penal. El mateix Calle agafa la responsabilitat i no falla per donar un punt a la Penya Sant Jordi.

Aquesta jornada 4 també ens deixa els següents resultats. Penya Independent 2 Sant Jordi 0, Collerense 1 Llosetense 3 i Manacor 1 Mercadal 0.