El resum de la jornada 41 de Tercera Divisió

El Mercadal aconsegueix la permanència a Tercera Divisió després de golejar 5 a 1 al Sóller

26/04/2022

8

Na Capallera va viure un duel que podria ser precisament un dels enfrontaments del play-off. El Poblense s’imposà 0 a 3 al Manacor. El primer gol, al minut 2, és una mescla de sang freda i qualitat de Miquel Alorda. El segon arriba al 18. Xut potent de Joan Salvà que bat Jaume Ferrer. La sentencia és al 74. Errada defensiva dels manacorins que aprofita Mateur Ferrer per marcar de vaselina. El Poblense acabà amb 10 per l’expulsió del porter Juan Carlos després d’una entrada a Rodri Cuenca.

El Platges de Calvià certifica el play-off amb una golejada a casa. 5 a 0 guanyaren els de Carlos Martínez al Sant Rafel. Gori López avança els locals al minut 8. Al 30, bona jugada de Nacho Dosil que la deixa a Josemi perque marqui el segon. Ja al segon temps, de nou, gran acció de Dosil que assisteix Sarmiento, que no falla davant Chanza. El 4 a 0 és un golàs de Josemi. Vaselina perfecta per fer el seu doblet particular. La golejada la tanca Rafa al 89.

El cinquè classificat, el Llosetense, s’imposà per la mínima, 0 a 1, al Campos. L’únic gol del partit el marca Pau Garcia al minut 37.

I a Inca victòria del Santanyí 1 a 2 davant el Constància. Al 30 Gurrionero marca el primer pels de García Escudero. Ja al segon temps, l’àrbitre xiula penal a favor del Constància. Enric Sánchez no falla i empata l’enfrontament. Però cinc minuts després, Javi Castedo, amb un xut des de fora de l’àrea certifica el triomf santanyiner.

Amb el mateix resultat acabà el Portmany – Serverense. Felip Mas avança als visitants però un gol de Carlos Mora empata el partit a UN. De nou, Felip Mas, al 80, dona el triomf als de Son Servera amb un bon xut.

El Mercadal seguirà un any més a Tercera després de golejar 5 a 1 al Sóller. Tots els gols arriben al segon temps. Miquel Capó fa el primer pels menorquins al 56. Yassin amb dos gols més al 62 i al 76 posen distància al marcador. I tot seguit Villalonga, de cap, marca el 4 a 0 pels de Lluís Vidal. Al 85 Marc Esteve fa el gol de l’honor pel Sóller. La maneta la tanca Ignasi Dalmedo al minut 90.

A la darrera jornada Inter Eivissa, Rotlet Molinar, Campos, Sant Rafel i Felanitx cercaran la permanència. I només un d’ells ho podrà aconseguir.