El resum de la Jornada 5 de Tercera Divisió

El Santanyí continua líder de la categoria tot i empatar a tres al camp del Portmany

11/10/2022

8

Festival de gols i de penals en el Portmany – Santanyí. Al minut 4, Xesc Navalón avança als de Tato. A continuació, arriba un penal darrere l’altre. Minut 9. Pena màxima per als eivissencs i gol de Roberto Ruiz. Al 30, es repeteix la pel.lícula, però a l’altre àrea. Penal a favor del Santanyí. Navalón no falla i fa el seu doblet particular. I passats 4 minuts, arriba el darrer llançament des dels onze metres. Vaccarinni fa l’empat a dos. Els penals s’havien acabat, però encara faltaven dos gols més a la segona part. Borja Íñiguez torna a avançar al Portmany al 64, i al 85 Sorell rescata un punt pel Santanyí, que es manté líder de Tercera. El partit acabà amb picabaralla.

Colíder també continua la Penya Independent. Els de Mario Ormaechea empataren a zero a Magaluf davant el Platges de Calvià. Els dos equips ho provaren però no varen estar encertats. Els eivissencs acabaren el duel amb deu futbolistes per l’expulsió d’Essabar al 73.

Al Municipal d’Es Puig el Manacor s’imposà 0 a 1 al Losetense. L’únic gol del partit el va marcar Nico Rubio amb una rematada potent dins l’àrea. Els manacorins pogueren acabar amb més gols, però el porter Mingo i el travesser evitaren el segon gol.

A Sa Plana empat a un entre Andratx i Constància. Només començar Garrido va poder marcar pels de Contreras, però Pocoví evità el gol. Qui no perdonà és Gálvez al minut 7. Pilota morta dins l’àrea, rematada de volea i cap endins. 0 a UN. L’Andratx pogué empatar, però Pocoví tornà a fer dues bones aturades. Vicenç Sabater i el travesser també eviten el segon dels inquers. I a la darrera acció del partit, una rematada de cap de Marc Esteve empatà el duel per l’Andratx i bogeria a Sa Plana. Per segon partit consecutiu l’Andratx aconsegueix l’empat al temps afegit.

A Sant Martí, victòria del Mercadal 2 a 1 davant la Penya Sant Jordi. Ben prest, Fedelich, al minut 3, fa el primer pels menorquins. I passat quinze minuts Calle empatà el duel per als eivissencs. El gol de la victòria arriba al 54. De nou Fedelich marca i dona el triomf al Mercadal.

I al Coll d’en Rabassa, Empat a dos entre el Sant Jordi i el Collerense. Guerrero i Rodríguez avancen el marcador als de Joan Crespí. Els de Miguel Angels Espadas no s’arronsaren i empataren l’enfrontament gràcies als gols de Nacho Sánchez i Álex García. L’ambient es va encendre i al minut 90 una picabaralla entre els dos equips deixà tres expulsats. La cosa no acaba aquí. Al 91 l’àrbitre xiula penal a favor del Collerense. Mesquida agafa la responsabilitat i José Alfonso treu una bona mà per evitar la derrota del Sant Jordi. Ho va celebrar amb eufòria i amb un: “Aquí estic jo, aquí estic jo. Tranquil·litat”.

Aquesta cinquena també ens deixa dos resultats més a la Tercera Divisió balear. El Poblense va guanyar 4 a 0 al Binissalem i l’Inter Manacor s’imposà 3 a 1 contra el Sóller.