X

El Roland Garros s’ajorna al 30 de maig per la Covid-19

El mallorquí Rafel Nadal, guanyador en tretze ocasions, es presenta una vegada més com el gran favorit

08/04/2021

El Roland Garros s’ajorna al 30 de maig per la Covid-19

El torneig de Roland Garros es retardarà amb l’esperança que una millora de la situació epidèmica a França permeti que es desenvolupi en condicions més normals i se celebrarà entre el 30 de maig i el 13 de juny, segons L’Équipe.

En la seva edició en línia, el diari esportiu va afirmar aquest dimecres que la Federació Francesa de Tennis (FFT) oficialitzarà ràpidament l’ajornament del torneig, que en la seva pàgina oficial mantenia sense canvis les dates programades de moment, entre el 17 de maig i el 6 de juny.

Amb el canvi del calendari, l’objectiu dels organitzadors seria poder acollir més públic en les graderies si s’aixequessin progressivament les restriccions pel coronavirus.

Davant el repunt epidèmic que sofreix França des de fa ja més d’un mes, el seu Govern ha establert un règim estricte que està previst que es prolongui fins a finals de mes, i que s’ha vingut a sumar al tancament al públic de tots els establiments de vida social (bars, restaurants, cinemes, teatres, sales d’espectacles, o estadis, entre altres) des de finals d’octubre.

El president, Emmanuel Macron, va voler donar perspectives a la població en assenyalar que totes aquestes restriccions s’aixecarien gradualment a partir de mediats de maig, en un escenari encara per determinar.

L’any passat, Roland Garros es va traslladar de les seves dates tradicionals, entre finals de maig i començaments de juny, a setembre, també a causa de la covid.

El mallorquí Rafel Nadal, vencedor en tretze ocasions, es presenta una vegada més com el gran favorit.

08/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT