X

La persona ferida a sa Riera de Palma que demanà auxili a l’112 podria ser diferent de l’home mort hores després

Segons la Policia Nacional, una persona va trucar a l'112 la matinada de dimecres per demanar ajuda perquè es trobava malferit i en el llit del torrent. La Policia Local hi va acudir, però no va trobar ningú. Hores després es va trobar un home flotant

08/02/2024

La persona ferida a sa Riera de Palma que demanà auxili a l’112 podria ser diferent de l’home mort hores després

Foto: Isaac Buj / Europa Press

Redacció

El Servei d’Emergències 112 va rebre una trucada d’auxili d’una persona que havia caigut al torrent de sa Riera a Palma, a les 05.10 hores, unes tres hores abans de la troballa d’un home malferit sota un dels ponts del Passeig Mallorca aquest dimecres. Segons fonts, l’home ferit que va telefonar l’112 a la matinada podria ser una altra persona diferent a l’home que va ser trobat flotant al llit del torrent. El Servei d’Emergències ha informat que la persona que va telefonar de matinada estaria en una zona una mica allunyada del punt on va ser trobat l’home malferit, torrent a dalt.

Es va activar el 061, però la Policia Local no va trobar ningú, encara que va cercar per la zona. La central de l’112 va fer dues telefonades al número de mòbil des del qual s’havia sol·licitat auxili, però tampoc no va contestar ningú. Segons el SAMU 061 no obrirà, de moment, cap investigació interna sobre els fets.

Devers les 08.15 hores es va produir l’avís per la troballa d’una persona inerta en l’aigua en el torrent. Estava davall el pont sobre el qual passa el trànsit rodat que uneix l’avinguda Portugal amb la plaça Fortí, en un punt de difícil accés. Per la falta de moviment que presentava el cos es va arribar a pensar que podia tractar-se d’una persona que estava morta, però quan els efectius mobilitzats van aconseguir arribar-hi, es van adonar que encara tenia constants vitals.

Es tractava d’un home indocumentat, que aparentava uns 30 anys. Va ser atès in situ pels serveis d’emergències, ja que es va demanar una ambulància fins al llit del torrent, i va ser traslladat a l’Hospital de Son Espases, on finalment va morir poques hores després. El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional n’ha iniciat una investigació.

Notícies relacionades >

08/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris