X

El Sant Jordi d’estiu, ‘Llibreries a la fresca’, se celebra aquest dijous

Estan programades diverses activitats des de les 17:00 fins a les 23:00 h

20/07/2020

El Sant Jordi d’estiu, ‘Llibreries a la fresca’, se celebra aquest dijous

Per a tots els que van quedar amb ganes de celebrar “Sant Jordi“, que va quedar suspès per mor de la pandèmia del coronavirus, aquest dijous horabaixa tindrà lloc “Llibreries a la fresca“. Una iniciativa del Gremi de Llibreters de Mallorca per recuperar aquest dia tan important per al sector.

Comença el compte enrere per poder celebrar el “Sant Jordi” que la pandèmia del coronavirus va obligar a suspendre, sota el nom Llibreries a la fresca. Tres mesos després, finalment, els carrers podran lluir així.

Precisament, per aquestes mesures de seguretat, Llibreries a la fresca se celebrarà en cinc localitzacions diferents de Palma: Plaça d’Espanya, Plaça Major, Plaça dels Patins, Plaça Alexander Fleming i Carrer Blanquerna. També se celebrarà a Inca i a Santa Maria, a la Plaça de la Vila. Un Sant Jordi calorós, atípic i sense precedents.

Amb aquesta iniciativa s’espera compensar la cancel·lació d’un dia molt important per al sector. Alguns llibreters reconeixen, però, que les vendes no seran com un 23 d’abril.

Sigui com sigui, una cosa està clara: aquest dijous…els llibres tornaran a ser els protagonistes.

 

 

20/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT