El Sant Lluís suma la dotzena derrota davant el Huesca

Marta Sáez iguala el gol inicial visitant, però una acció desafortunada en defensa entrega els tres punts al rival (1-2)

30/01/2022

9

A la Primera Nacional Femenina, el Sant Lluís ha sumat la dotzena derrota de la temporada -cinquena consecutiva i quarta per la mínima- davant el SD Huesca (1-2). Amb aquest resultat, l’equip dirigit per Enrique Berlinghieri es manté a la penúltima posició, amb vuit punts, només a dos de la permanència.

El conjunt visitant s’avançà al minut 15. Akune Kuwahara transformava un penal per mà de Roser Gelabert. Al minut 23, Marta Sáez igualava per l’equip de Ses Canaletes en transformar un lliure directe. Ja a la segona part, al minut 70, Sara Sanau aprofitava una cadena d’indecisions de la defensa blava per fer l’un a dos definitiu.