economia

El Santuari de Lluc torna a poc a poc a la normalitat

El Bisbat de Mallorca planifica com reactivar l'hostatgeria i tots els serveis que ofereixen

El+Santuari+de+Lluc+torna+a+poc+a+poc+a+la+normalitat

Aquest cap de setmana l’hostatgeria de Lluc ha acollit 20 persones. Són 20 residents a Mallorca que han decidit desconnectar i pujar al Santuari. Fins ara hi ha obertes les cel·les de la zona dels porxets, però a mesura que hi hagi més demanda obriran altres habitacions.

Ha estat un diumenge amb poca gent, i la que hi hem trobat ha pujat a berenar o per anar a missa.

D’ençà que va entrar en vigor la fase 1 de la desescalada, les visites per part dels mallorquins al Santuari de Lluc s’han reactivat. Són molts els que visiten la Mare de Déu per agrair que no han emmalaltit o que s’han recuperat. La celebració de les eucaristies es fan seguint les mesures d’higiene i seguretat, incloent la desinfecció prèvia de les mans, i l’ús obligatori de mascaretes.

Dins la basílica, res de rituals amb aigua, ni fulletons, ni tocar ni besar. I els blauets, encara no se sap quan podran a tornar a cantar.

Però a poc a poc, i de manera esglaonada, obren diversos espais de Lluc. Com l’hostatgeria. Aquest cap de setmana 20 persones han decidit pujar-hi per desconnectar.

Precisament, per als propers dies, l’hostatgeria de Lluc ha llançat una promoció per aquells professionals que treballen al sector sanitari a partir d’11 euros i per persona.

Els pocs que han pujat a Lluc només han trobat obert el forn. Però a partir de divendres dia 29, els restaurants i la cafeteria de Lluc tornaran a obrir les seves portes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les vendes de vi mallorquí caigueren un 35% el 2020

Es varen vendre 1'6 milions de litres manco de vi, segons les denominacions d'Origen de Binissalem i Pla i Llevant i dels Vins de la Terra

El Govern insta a Aviació Civil exigir la correcta aplicació del descompte de resident a les companyies

La mesura va entrar en vigor el dia primer de gener i les companyies tenien fins al 28 de febrer...

La restauració de Menorca rebutja poder obrir els interiors només fins a les 17.00h

Poden obrir al 30% de la seva capacitat i amb un màxim de quatre persones per taula

L’arribada de turistes estrangers cau un 85% al gener

Zones hoteleres com Palma i Alcúdia no preveuen obrir fins el maig