economia

El Santuari de Lluc torna a poc a poc a la normalitat

El Bisbat de Mallorca planifica com reactivar l'hostatgeria i tots els serveis que ofereixen


Aquest cap de setmana l’hostatgeria de Lluc ha acollit 20 persones. Són 20 residents a Mallorca que han decidit desconnectar i pujar al Santuari. Fins ara hi ha obertes les cel·les de la zona dels porxets, però a mesura que hi hagi més demanda obriran altres habitacions.

Ha estat un diumenge amb poca gent, i la que hi hem trobat ha pujat a berenar o per anar a missa.

D’ençà que va entrar en vigor la fase 1 de la desescalada, les visites per part dels mallorquins al Santuari de Lluc s’han reactivat. Són molts els que visiten la Mare de Déu per agrair que no han emmalaltit o que s’han recuperat. La celebració de les eucaristies es fan seguint les mesures d’higiene i seguretat, incloent la desinfecció prèvia de les mans, i l’ús obligatori de mascaretes.

Dins la basílica, res de rituals amb aigua, ni fulletons, ni tocar ni besar. I els blauets, encara no se sap quan podran a tornar a cantar.

Però a poc a poc, i de manera esglaonada, obren diversos espais de Lluc. Com l’hostatgeria. Aquest cap de setmana 20 persones han decidit pujar-hi per desconnectar.

Precisament, per als propers dies, l’hostatgeria de Lluc ha llançat una promoció per aquells professionals que treballen al sector sanitari a partir d’11 euros i per persona.

Els pocs que han pujat a Lluc només han trobat obert el forn. Però a partir de divendres dia 29, els restaurants i la cafeteria de Lluc tornaran a obrir les seves portes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Els hotels de Menorca comencen el juliol amb una ocupació del 95%

Des de l'abril s'estran donant xifres d'ocupació de rècord als hotels de Menorca on la demanda ha incrementat els preus...

Caixabank abandonarà la històrica oficina central de Son Fuster a Palma

La Conselleria d'Educació, que ja ocupa la meitat de les instal·lacions, ha mantengut converses amb el banc català per quedar-se...

Tolo Deyà, vicedegà de Turisme: “El servei que donen els empleats sense experiència pot afectar futures temporades”

L'expert alerta dels perills de cobrir la manca de personal generalitzada al sector amb mà d'obra poc qualificada

José Manuel Raya, advocat laboralista: “La inflació ja es nota en la negociació dels convenis col·lectius”

L'expert afirma que si l'IPC continua al mateix ritme, sempre hi haurà una pèrdua del poder adquisitiu del treballador