MENORCA

El saxofonista i cantaor Antonio Lizana, protagonista a les classes magistrals de jazz del Claustre de Maó

Formen part, alhora, de la programació del 25è Festival de Jazz de Menorca


El saxofonista Antonio Lizana ha protagonitzat aquest dissabte a Menorca la primera de les dues classes magistrals de jazz previstes per l’Ajuntament de Maó en el marc del programa ‘Enganxat a l’Art’. Les classes, que es duen a terme en col·laboració amb l’associació Jazz Obert, formen part, alhora, de la programació del 25è Festival de Jazz de Menorca.

Just acabat de baixar de l’escenari del Teatre des Born, on dissabte va oferir un espectacle vibrant i hipnòtic per al públic menorquí, el cantaor gadità Antonio Lizana ha estat el protagonista indiscutible de la primera classe magistral prevista al programa del 25è Festival de Jazz de Menorca. El Claustre de Maó s’ha omplert de gent jove, la majoria dels quals alumnes de les escoles de música de l’illa i del Conservatori Professional, desitjosos d’absorbir coneixement. Davant seu, un dels representants més importants del nou jazz amb gust flamenc procedent del sud d’Espanya.

Saxo alt i tenor, compositor, cantaor, Antonio Lizana ha voltat el món tot i la seva joventut. Els seus àlbums mostren tot l’espectre de les dues grans tradicions: malenconia, joia, bauxa andalusa i lirisme romàntic a dosis generoses.

La segona classe magistral, el dia 8 d’abril, anirà a càrrec de la percussionista Nailé Sosa. Al costat de les dues classes magistrals, s’ha iniciat un projecte pedagògic, juntament amb els instituts de secundària de Maó i un quintet de jazz, integrat per artistes de Menorca. El projecte clourà el maig, amb un concert de tots els alumnes que hi participen.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |