X

El sector agroalimentari mallorquí continua creixent malgrat la pandèmia

Fruites Son March de sa Pobla i Terracor de Manacor duen a terme inversions milionàries

06/08/2021

El sector agroalimentari mallorquí continua creixent malgrat la pandèmia

Diverses empreses, com Fruites Son March, han decidit potenciar l'arribada dels seus productes als consumidors locals.

El camp mallorquí està vivint un moment dolç i l’activitat agrària està en expansió. Malgrat la pandèmia, diverses empreses han decidit dur a terme importants inversions per potenciar que els seus productes arribin als consumidors locals i no només als clients de l’hoteleria, com ha passat durant molts anys.

Fruites Son March fa més de 50 anys que es dedica a la distribució de fruites i verdures. Tot just iniciades les obres de la seva nova seu central arribà la pandèmia, que va estar a punt d’aturar el projecte. Amb aquestes noves instal·lacions, la seva intenció és potenciar la venda directa als consumidors i no només als hotels i restaurants. Antigament eren productors, però ara compren la major part del producte que venen a pagesos mallorquins.

Terracor, que sí que produeix fruites i verdures, està construint aquesta nau a la carretera de Manacor. Hi volen centralitzar distribució de tot allò que conreen. Una part de les instal·lacions, a més, la dedicaran a hivernacle per conrear-hi tomàtigues de qualitat.

Tant Fruites Son March com Terracor inclouen en els seus projectes espais per a la degustació directa dels seus productes perquè, d’aquesta manera, els consumidors els coneguin millor i els acabin comprant de manera habitual.

06/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris