X

El sector dels casaments preveu un 2023 pràcticament igual que el 2022, que ja va ser de rècord

Gairebé la meitat de les noces que se celebren a les Illes són d'estrangers

19/03/2023

El sector dels casaments preveu un 2023 pràcticament igual que el 2022, que ja va ser de rècord

Redacció

Gairebé la meitat de les noces que se celebren a les Illes són d’estrangers. Així ho afirma l’Associació de Professionals de Casaments i Esdeveniments de les Balears (APBEB) que també explica que aquests clients són els que més gasten i més impacte econòmic generen. El sector augura un 2023 que iguali pràcticament les xifres de l’any passat que ja varen ser de rècord.

Un espai ara buit, però que a partir de les pròximes setmanes no aturarà la seva activitat. La finca Son Mesquida, a Algaida, és una de les moltes que tenen tot l’any 2023 pràcticament complet per a la celebració d’esdeveniments, especialment, noces.

Una tendència que també han notat els participants a la Fira ‘Tu Boda en Mallorca’, en què més de 70 empreses del sector a l’illa aprofiten la jornada per a donar a conèixer els seus productes. Des de menjar, passant per vestits de núvia, decoracions, música, fins i tot les finques.

N’hi ha com na Virginia i en Marc que cerquen idees per a les seves noces al 2024. D’altres, aprofiten els detalls per a aquesta mateixa primavera… això sí, tres anys més tard i amb un cost un poc més alt. La inflació també afecta el sector.

L’APBEB, apunta a un augment del mercat estranger. Calcula que ja se situa al 50%. Un mercat que, a més, suposa un impacte més gran a l’illa. Després d’una temporada extraordinària l’any passat, el sector creu que és possible que enguany s’iguali o que arribi a la del 2019.

19/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris