política

El servei de bus a La Vall de Ciutadella queda legalitzat 5 anys després

La Comissió Balear de Medi Ambient ha acceptat la modificació del pla especial per permetre la circulació de vehicles de transport públic


Cinc anys després d’iniciar el servei de bus fins a la platja de La Vall aquest dijous ha quedat plenament legalitzat. La Comissió Balear de Medi Ambient ha acceptat la modificació del pla especial per permetre la circulació de vehicles de transport públic, autobusos i microbusos. Es permeten aquests vehicles en el camí d’Algaiarens i també en el d’Alfurí, que dóna accés a El Pilar.

En canvi normatiu està condicionat a que no suposi un allau de persones a la platja. Cada usuari ha de disposar d’un mínim de 10 metres quadrats, una vegada això no es compleixi caldrà impedir l’accés de més persones tancat les zones d’aparcament.

Així doncs, la comissió remarca que cal tenir en compte aquesta limitació d’espai a l’hora de dissenyar noves rutes de transport públic que permetin accedir a La Vall i també a El Pilar. El Consell va impulsar el servei de bus a La Vall el 2013 tot i que aleshores no estava permès en el pla especial de protecció ambiental d’aquesta zona.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

600.000 euros per infraccions en matèria de residus el 2018

La tipologia més denunciada són els abocaments il·legals que han augmentat un 8%

El Consell de Mallorca vol limitar la caça de la tórtora a 30 dies fins al 15 de setembre

La restricció és per esquivar possibles sancions d'Europa que vol frenar el declivi de l'espècie

Sindicats denuncien que Delegació del Govern boicoteja la vaga al control de passaports de Palma

Reivindiquen millores com el fet de ser considerats auxiliars i no administratius o també augments de sou