X

El Servei de Salut de Balears inicia aquest diumenge els exàmens del procés d’estabilització

Aquest diumenge estan convocats 170 aspirants a Mallorca, 20 a Eivissa i 19 a Menorca

14/05/2023

El Servei de Salut de Balears inicia aquest diumenge els exàmens del procés d’estabilització

Redacció

El Servei de Salut de Balears inicia aquest diumenge els exàmens del procés d’estabilització extraordinari per concurs oposició de vuit categories mèdiques.

Segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum, el Servei de Salut inicia aquest diumenge els primers exàmens del procés d’estabilització extraordinari per concurs oposició de vuit categories mèdiques, als quals concorren un total de 209 candidats a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Es tracta dels primers exàmens del Pla d’Estabilitat del Servei de Salut, que convocarà un total de 2.496 places per concurs oposició de 80 categories diferents, a les quals se sumen 1.619 places més per concurs extraordinari.

Aquest diumenge estan convocats 170 aspirants a Mallorca, 20 a Eivissa i 19 a Menorca per a les proves de les categories FEA d’anatomia patològica (sis places), FEA d’anestèsia i reanimació (43 places), FEA de cirurgia general i aparell digestiu (25 places), FEA d’immunologia (6 places), FEA de medicina preventiva i salut pública (6 places), FEA de radiodiagnòstic (25 places), FEA de traumatologia i cirurgia ortopèdica (20 places) i odontòleg-estomatòleg d’atenció primària (54 places).

El Pla d’Estabilització continua amb el procés ja finalitzat de l’adjudicació de l’oferta pública de concurs oposició convocada entre 2015 i 2021. En total, s’han adjudicat 3.834 places fixes a professionals de 68 categories diferents, una vegada finalitzats tots els processos que estaven en marxa. Es tracta d’un canvi de rumb en matèria de recursos humans, amb el clar objectiu d’estabilitzar l’ocupació, disminuir la precarietat i recuperar els drets laborals.

14/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris