X

El servei de socorrisme s’esten a totes les platges de risc alt i mitjà de Formentera

El nombre de socorristes pot baixar, però es vol oferir el mateix servei i estabilitzar la plantilla

05/05/2024

El servei de socorrisme s’esten a totes les platges de risc alt i mitjà de Formentera

Aquesta setmana ha començat el servei de socorrisme a les cinc platges de Formentera de risc mitjà o alt. 14 socorristes vigilen la seguretat de ses Illetes, es Arenals i Llevant.

A la platja de Cala Saona i des Pujols, a diferència d’altres anys, ja hi ha servei de socorrisme per complir amb la normativa. Durant el mes de maig 14 socorristes fan feina entre les 11 del matí i les cinc de la tarda a les cinc platges de l’illa catalogades de risc alt o mitjà. Estaran fins al 31 d’octubre.

Al mes de juny ampliaran la plantilla amb almenys 4 efectius més i ampliaran horaris. El 2023, en temporada alta, va arribar a haver-hi 22 efectius, aquest any pot ser que no arriben a la vintena, però volen donar el mateix servei. Ara el Consell de Formentera negociarà amb els socorristes la possibilitat de fer hores extres, volen aconseguir estabilitzar la plantilla i que la majoria faci feina durant 6 mesos.

A la platja des Pujols i la dels Arenals, en dies en què oneja la bandera verda, hi ha servei d’ajuda al bany per a persones amb diversitat funcional.

 

Notícies relacionades >

05/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris