El somni del CD Eivissa ha durat 54 minuts

L'equip vermell ha caigut en la Copa davant el Betis després d'avançar-se en el marcador

05/01/2023

12

Un gol de Pepe Bernal en el minut 26 de la primera part ha avançat el CD Eivissa en l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei. Els eivissencs s’enfrontaven a un Betis tres categories per sobre. L’equip de Manuel Pellegrini és l’actual campió de la competició. Però en la primera meitat els eivissencs a banda de posar-se 1-0, no deixat jugar amb molta fluïdesa als CanalesJoaquín o Rodri. Bernal, esquerrà, eivissenc i bètic de cor ha marcat amb la dreta un gol històric per al CD.

En la represa, el Betis ha trobat més espais. William José ha signat un doblet. El primer, després d’una bona acció de Rodri, deixant enrere el seu marcador. Edgar ha fet el segon gol andalús desviant un tir des de la frontal. De nou William José i Nabil Fekir en el descompte han tancat el partit (1-4). Diego Marín havia reduït distàncies poc abans, però el gol, legal, ha estat anul·lat incorrectament per fora de joc. Acaba el somni del CD a la Copa. Una història que es recordarà molt de temps.