X

El somni solidari de Mamadou Coulibaly a Mali, on va néixer

Ajudar als nins de Bamako a sortir del carrer a través del futbol és el seu objectiu

18/03/2024

El somni solidari de Mamadou Coulibaly a Mali, on va néixer

Ajudar a sortir del carrer a través del futbol els infants d’un barri de Bamako, a Mali, és el somni d’en Mamadú Culibaly, un jove originari d’aquest país africà, però que resideix a Mallorca. Per intentar-ho, ha posat en marxa una associació amb l’objectiu de crear una acadèmia on poder acollir- los.

En Mamadou resideix a Mallorca des de fa 18 anys. Hi va arribar fugint de Mali a la recerca d’un futur millor. Ara viu a Inca, on les coses no li van malament i ha decidit ajudar als infants de Cobara Colo, el barri on va néixer.

A Mali a tothom li agrada el futbol i per això ha creat l’ Association Sportive Football Club Fadjiri Lolo. La seva intenció és crear una acadèmia on els infants puguin tenir un lloc on menjar, jugar al futbol i també estudiar. Tot i que encara no disposa d’un espai fisic, el projecte acull ja a una trentena d’infants que ja han començat a jugar a futbol. En el darrer viatge l’ha acompanyat en Sergi Cardona, un jove català resident a Búger, qui ha pogut veure de prop la realitat del país

Fins ara en Mamadou ha finançat de la seva butxaca les despeses per posar en marxa el projecte, però desitjaria que més gent s’hi sumàs per poder fer realitat el seu somni.

18/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. joan manera muñoz 18/03/2024

    voldria contactar amb en mamadou o en sergi cardona per informarme de com les podría ajudar,el meu tlfno es 658 841 974