X

El supermercat cooperatiu Terranostra compleix tres anys

Terranostra és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre que ofereix a la ciutadania productes de proximitat respectuosos amb l'entorn

08/02/2024

Patricia Bauzá Calvente

Dels 150 socis inicials als més dels 550 actuals, és el bot exponencial que ha fet el supermercat cooperatiu Terranostra, una iniciativa pionera a la ciutat, que va obrir les portes ara fa tres anys com una alternativa al comerç tradicional. Una experiència, diuen, engrescadora, i en la qual també han crescut fins a prop de 120 els proveïdors que tenen, la majoria amb productes ecològics o de proximitat.

n temps en el qual han ampliat i millorat allò que ofereixen, creant noves línies per vendre i potenciant la venda a la menuda. Reduir la producció d’envasos a través de la reutilització i apostar per una alimentació saludable són les principals preocupacions dels seus socis cooperativistes.

L’objectiu de la cooperativa, amb vista als pròxims anys, és continuar creixent i donant-se a conèixer a la ciutadania, per tal de contribuir a reduir la petjada de carboni, alhora que s’aposta per l’economia local, garantint uns preus més justos per als productors.

08/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris