Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

IB3 Cultura

El teatre amateur torna als escenaris eivissencs

Els alumnes del taller de l'IEE representen aquest cap de setmana a Can Ventosa 'Tu, robot (Asimov pagès remix)', de Vicent Tur i Bernat Joan

El+teatre+amateur+torna+als+escenaris+eivissencs

El circuit eivissenc de teatre ha donat aquest divendres una passa important de cara a la seva reactivació. Els alumnes del taller de teatre de l’Institut d’Estudis Eivissencs ha pogut finalment estrenar una obra a Can Ventosa que varen començar a assajar l’octubre del 2019 i que, per mor de la pandèmia, s’ha posposat en dues ocasions fins a l’estrena d’avui. Un equip d’IB3 Notícies ha recollit les impressions d’actors i públic.

La Covid els ha obligat a fer assajos setmanals amb limitació de cinc persones i mascaretes que, finalment, els actors s’han pogut llevar per primera volta en aquesta estrena.

La visió humorística d’Isaac Asimov a la pagesa es podrà veure també aquests dissabte i diumenge, a les 8 del sol post, al mateix auditori municipal.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“Morir quan cal” de Miquel Àngel Riera aterra a la Sala Fornal com a lectura dramatitzada

La dramatúrgia és obra d'un dels néts de l'escriptor de Manacor, el jove actor Guillem Galmés

Els refugis d’amor de l’artista Joan Bennàssar

En aquesta darrera secció repassam la trajectòria de Joan Bennàssar. I també parlam de la seva publicació "Camí de Lluc. Refugis d'amor i oferiment" que s'ha presentat aquesta setmana a Can...

Els “Mercats d’Art” de Pollença i Valldemossa

Nosaltres us proposam assistir a les mostres que tindran lloc dia 31 de juliol i dia 3 d’agost a Pollença i Valldemossa

Magatzems d’Històries, la nova exposició del Museu de Menorca

Na Montserrat Anglada, comissària de l'exposició, ens conta els secrets que s'amaguen rere la pintura "Magatzems del port de Maó"