X

El Principal de Palma nega haver rebut cap sanció per infringir la normativa anticovid

El director, Josep Ramón Cerdà, desmenteix les informacions publicades en relació a uns suposats incompliments, que hauria constatat la Policia Local de Palma

12/08/2021

El Principal de Palma nega haver rebut cap sanció per infringir la normativa anticovid

El Teatre Principal de Palma desmenteix que hagi rebut cap sanció per superar la cabuda màxima durant un concert el passat 30 de juliol, com ha anunciat aquest dimecres Última Hora. La visita dels agents de la Policia Local de Palma es va produir durant el concert de Quique González i Toni Brunet el passat 30 de juliol.

Segons ha publicat el diari, els agents aixecaren acte per superar el 75 per cent de la capacitat permesa. Josep Ramón Cerdà, director del Teatre Principal, ha assegurat al programa ‘Els dematins’ d’IB3 Televisió, que en cap moment es varen superar els màxims permesos. Cerdà ha explicat que en tota la temporada d’activitats del Principal “no havien vingut mai la Policia per fer cap inspecció” i que quan ho han fet ha estat en la darrera funció de la temporada.

El director del teatre palmesà, que gestiona el Consell de Mallorca, també  ha reclamat a les autoritats sanitàries que tingui en compte els espais culturals així com teatres i auditoris per poder assessorar en les diferents revisions de les restriccions que afecten el sector. Una demanda que, segons Cerdà, ho han reclamat sempre però que mai no els han tingut en compte. En aquest sentit, el director del Principal ha titllat “d’ambigües” les normes i mesures sanitàries sobre els espais culturals.

Per la seva banda, la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha assegurat que li “entristeixen” aquestes informacions: “Tots hem de complir i ser exemplars, seria el mateix que si em veiessin sense mascareta pel carrer”, ha afirmat en declaracions als mitjans en un acte a Palma.

La consellera ha assegurat que comprèn que en alguns casos poden donar-se errors i que desconeix el cas concret. Ha expressat la seva confiança que tant el Consell de Mallorca com la Conselleria de Presidència “revisaran i valoraran” el cas.

Gómez ha reiterat que “és possible” gaudir d’activitats amb grans aforaments amb seguretat complint amb totes les mesures i garanties.

12/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris