X

El temporal destrossa part del passeig marítim de Cala Galdana

L'objectiu de l'Ajuntament de Ferreries és començar les obres tan prest com sigui possible, per poder tenir el passeig arranjat abans que comenci la temporada que ve

06/11/2023

El temporal destrossa part del passeig marítim de Cala Galdana

Cristina Tomás

Ciarán ha deixat conseqüències al seu pas per Menorca a les platges del sud de l’illa. Arbres caiguts, passarel·les rompudes i, fins i tot, ha arrabassat part del passeig marítim de Cala Galdana, a Ferreries.

La força del vent de llebeig ha acabat destrossant el mur que separa el passeig de la platja de Cala Galdana amb l’arenal i ha malmès les escales de marès. Per seguretat, la Policia Local n’ha precintat la zona, i hi ha tancat l’accés als vehicles. Ara, l’Ajuntament redactarà un projecte per començar les obres tan prest com sigui possible, per poder tenir el passeig arranjat abans que comenci la temporada que ve.

També s’han vist afectats dos dels pins més emblemàtics de la platja, un d’ells amb més de 50 anys d’història, fet pel qual el Consistori està en espera de l’autorització de Costes per poder-los retirar.

Les ratxes de vent, que han arribat als 100 quilòmetres per hora durant aquest cap de setmana, també han deixat la platja de Sant Tomàs sense arena, i han destrossat una part de la passarel·la de llenya que arriba fins a Binigaus.

06/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris