X

Quatre autors teatrals s’enfronten al 8è Torneig de Dramatúrgia

David Mataró, Agnès Llobet, Miquel Mas Fiol i Marina Collado són els dramaturgs que es provaran uns contra els altres al Teatre Mar i Terra de Palma

11/01/2022

Quatre autors teatrals s’enfronten al 8è Torneig de Dramatúrgia

Antoni Gomila, organitzador del Torneig de Dramatúrgia, dona a conèixer la guanyadora d'una de les edicions anteriors.

“Tractau-los bé perque aquesta gent són el reflex i la crònica del nostre temps”. Amb aquestes paraules Antoni Gomila, director de Produccions de Ferro i organitzador del Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears, parafraseja Shakespeare per explicar la rellevància dels autors i els textos que participen a la vuitena edició del certamen.

Agnès Llobet, David Mataró, Miquel Mas Fiol i Marina Collado són els autors seleccionats. Els seus textes, ha dit Gomila, són molt personals i amb manco influència del context social que altres edicions passades. Així, i sense descloure la temàtica de cap de les obres, l’organització del Torneig de Dramatúrgia només pot avançar que els textos participants són reividicatius i molt personals.

A banda d’això, l’escenari serà l’habitual: el Teatre Mar i Terra, a Palma. També repeteix el presentador, l’actor Josep Orfila. A més, entre la dotzena d’actors que dramatitzaran els textos finalistes hi ha noms com el de Xisco Segura, Esther López, Berta Giraud i Jacob Torres. Les semifinals seran aquest cap de setmana, mentre que la final se celebrarà el 22 de gener. Com sempre, el públic decidirà amb el seu vot qui guanya el combat.

11/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT