MENORCA

El tot inclòs, un model en decreixement als hotels de Menorca

El canvi de procedència dels turistes i les grans exigències d'aquesta oferta han fet que s'hagin reduït entre un 30% i 40 % els hotels que ofereixen aquesta modalitat


La caiguda del mercat britànic, gran consumidor d’aquesta forma de turisme, i l’increment dels mercats italià, francès, portuguès i espanyol, han fet que l’oferta hotelera a Menorca es diversifiqui, i que es redueixi entre el 30% i 40% el model del tot inclòs. Al canvi de mentalitat del turista també s’hi han afegit les creixents exigències de qualitat d’aquest tipus de servei, amb uns costos que els fa poc rendibles per a alguns hotelers.

Hotels com el Valentín i el Royal de Son Bou, el Princesa Playa de Ciutadella i el Carema de Fornells han decidit eliminar el tot inclòs. El grup Seth Hotels va prescindir també d’aquest servei durant el 2019 i ha decidit no reprendre’l.

El turista que visita Menorca actualment és més actiu i cerca més conèixer l’illa i no tant quedar a l’hotel. Això ha propiciat la proliferació d’altres models d’allotjament com els agroturismes, els habitatges vacacionals i el lloguer turístic.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |