X

El tren de Sóller atura el servei durant dos mesos per obres de reforma

L'activitat es paralitzarà a partir d'aquest dissabte i fins al febrer de 2023 

09/12/2022

El tren de Sóller atura el servei durant dos mesos per obres de reforma

El Tren de Sóller interromprà la seva activitat aquest dissabte i fins al 7 de febrer de 2023 per obres de reforma i de millora de les seves instal·lacions. Les actuacions inclouen una rehabilitació integral del Pont sobre el torrent de Can Barbarà, el manteniment de l’arbratge del parc de les Estacions i la millora dels murs de contenció del marge tradicional en pedra, a més de millorar les zones de vies més deteriorades.

Durant aquesta aturada la companyia també aprofitarà per posar a punt totes les seves locomotores i vagons que estan en aquests moments en els tallers i en substituiran les peces que estiguin sotmeses a major desgast per mor del funcionament ordinari.

“Es tracta d’unes obres que escometem sempre a mitjan temporada i en les quals intentam mantenir en bon estat la via, canviant les zones més antigues per via nova. A més, durant aquests dos mesos d’aturada repassarem els llocs on hi ha hagut més incidències per esmenar-les per a la pròxima temporada”, ha assenyalat el president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol.

09/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris