societat

El tren de Sóller suspèn els seus serveis pels danys de la tempesta

Actualment hi ha més d'un quilòmetre de línia aèria afectada i s'han trencat diversos trams del cable que alimenta de corrent al tren


El Tren de Sóller ha suspès els seus serveis a causa dels “greus i nombrosos” danys ocasionats pel temporal que dissabte passat va copejar Mallorca i que va deixar almenys una dotzena d’arbres arrencats sobre les vies del tren.

Ferrocarril de Sóller informa aquest dilluns en una nota d’aquest tancament, que no té encara data de nova obertura, a causa dels “nombrosos desperfectes que s’han traduït en danys greus, tant en la infraestructura ferroviària com en la línia aèria”.

Segons els enginyers de Ferrocaril de Sóller, la tempesta va deixar més d’una dotzena d’arbres arrencats d’arrel o xapats per la meitat, així com diferents branques que, a la seva caiguda, van causar avaries.

A conseqüència d’això, actualment hi ha més d’un quilòmetre de línia aèria afectada i s’han trencat diversos trams del cable que alimenta de corrent al tren i del qual sustenta la línia de contacte.

El dissabte passat van començar els treballs de reparació de la línia, que continuen aquest dilluns i el cost del qual es calcula en uns 200.000 euros.

Segons Óscar Mayol, president de Ferrocarril de Sóller, “la situació és realment greu, ja que, a més dels danys gravíssims i de l’elevada inversió a la qual haurem de fer front per a solucionar-los, cal sumar una temporada desastrosa.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol