X

El tren entre Manacor i Sineu no circularà diumenge entre les 10h i les 16h per un simulacre de seguretat

S'ha habilitat un servei de bus alternatiu per a tots els usuaris que se'n puguin veure afectats

24/03/2023

El tren entre Manacor i Sineu no circularà diumenge entre les 10h i les 16h per un simulacre de seguretat

Redacció

Diumenge al matí el servei de tren entre Manacor i Sineu es veurà temporalment interromput. S’hi farà un simulacre en compliment del pla de seguretat de Serveis Ferroviaris de Mallorca. S’ha habilitat un servei de bus alternatiu per a tots els usuaris que se’n puguin veure afectats.

El trajecte Manacor -Sineu quedarà suspès entre les 10:24 i les 15:24 hores. El servei de bus alternatiu en aquest tram funcionarà des de les 9 i 5 del matí, en què s’efectuarà la primera sortida des de Manacor, fins a les 15:35, hora de la darrera arribada del bus a Sineu.

En el trajecte invers, Sineu-Manacor, el servei de tren quedarà suspès entre les 10.21 i les 14.58. El servei de bus alternatiu en aquest cas funcionarà des de les 9:58 en què es farà la primera sortida des de Sineu, fins a les 16:27, amb la darrera arribada del bus a Manacor.

A Sineu i Petra les parades del servei de bus estaran situades en les estacions i en el cas de Manacor, a la parada del TIB que hi ha situada a escassos metres de l’accés a l’estació.

24/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris