El Trofeu AON Illes Balears s’estrena amb victòria de l’Hestia Menorca contra el Fibwi Palma

Pablo G. Longarela, amb 22 punts i 5 triples, lidera el triomf menorquí (91-70); l'equip de Pau Tomàs resisteix la intensitat local 36 minuts, amb Feliu i Karapandzic destacats

01/10/2022

5

L’Hestia Menorca ha guanyat el primer partit del Trofeu AON Illes Balears de LEB Plata. L’equip de Javi Zamora s’ha imposat al Fibwi Palma per 91-70, tot i que la igualtat ha estat major del què expressa el marcador final. Els entrenadors han aplicat rotacions i descansos propis de la pretemporada i al final s’ha imposat la major intensitat i constància menorquines. Pablo Longarela, amb 22 punts i 5 triples, ha estat el jugador més destacat. Per l’equip de Pere Tomàs ha destacat el lideratge de Joan Feliu i l’anotació de Stevan Karapandzic (15).