societat

El TSJIB demana al Govern aprovar restriccions abans de pronunciar-s’hi

La resolució conté dos vots particulars. Dels cinc magistrats, dos s'han mostrat en contra del plantejament final en tractar-se d'una qüestió formal

/EFE


EL TSJIB ha dictat avui una interlocutòria en la que declara la inadmissibilitat de la petició d’autorització de mesures sanitàries presentada pel Govern posteriors a l’aixecament de l’estat d’alarma.

Els magistrats consideren que el Consell de Govern no ha aprovat aquestes mesures en el moment d’efectuar-se la sol·licitud a la Sala i per tant no es compleix el requisit objectiu previst en la norma processal, perquè ha de tractar-se de mesures ja adoptades per l’òrgan que correspongui, tenint en compte l’article 10.8 de la LJCA.

La resolució conté dos vots particulars. Dels cinc magistrats, dos s’han mostrat en contra del plantejament final en tractar-se d’una qüestió formal. Aquest dos s’han mostrat partidaris de prendre alguna decisió: “La sala havia de donar resposta en un sentit o en un altre, a la problemàtica de fons, endinsant-se en ell i no adoptar una decisió purament formalista declarant la inadmissibilitat”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Rissagues de més d’un metre al port de Ciutadella

L'increment del nivell de l'aigua ha afectat sobretot la zona de la colàrsega

Què ens ha aportat la mascareta durant tot aquest temps?

Des de les Balears es veu amb bons ulls l'anunci de Pedro Sánchez de retirar les màscares al carrer a partir del 26 de juny. La consellera de Salut, Patrícia...

Nova normativa per a la Platja de Palma: 10 persones màxim a les terrasses

A més, no es podran usar taules altes o tamborets i l'horari de tancament serà a les 02.00 hores

El 92,5% dels estudiants de Balears han superat les proves PBAU d’accés a la universitat

És un 2,6 per cent més que el número dels alumnes que es presentaren a la convocatòria ordinària de l'any...