X

El TSJIB avala el no del Govern a autoritzar un centre comercial a Ses Fontanelles

El tribunal desestima el recurs de la promotora francesa Unibail Rodamco

11/06/2020

El TSJIB avala el no del Govern a autoritzar un centre comercial a Ses Fontanelles

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears considera legal la decisió que va prendre la Direcció General de Comerç del Govern en el 2018 de no autoritzar el centre comercial “Palma Springs” de 50.000 metres quadrats a Ses Fontanelles a la Platja de Palma.

Per això ha desestimat el recurs que va presentar la promotora francesa del projecte, Unibail Rodamco, contra la decisió del Govern. El tribunal considera que no ha quedat acreditat que l’Executiu actués de manera discriminatòria com al·legava l’empresa. A més, entenen els magistrats que Unibail Rodamco no ha pogut demostrar que les obres d’urbanització estiguin acabades.

El motiu de la denegació de la llicència fou que els terrenys no estaven classificats com a sol urbà ni tenien la condició de solar.

El projecte Palma Springs preveia la inversió de 235 milions d’euros. Es pensava obrir en el 2022. Es construirien locals comercials, un hipermercat, restaurants i sales de cinema. De sempre, ha tengut l’oposició de grups ecologistes que defensen la importància mediambiental de la darrera zona humida de la platja de Palma.

 

 

 

11/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT