X

El turisme de luxe de Mallorca tanca una de les millors temporades de la història

Essentially Mallorca preveu un creixement del 10% per al 2024, amb una temporada que començarà el febrer i acabarà a mitjan novembre

12/12/2023

El turisme de luxe de Mallorca tanca una de les millors temporades de la història

La temporada alta del luxe ha tancat amb ocupacions del 90% i xifres ja superiors a les del millor any de la història recent a Mallorca, que va ser el 2019. Són dades de l’enquesta duta a terme per l’associació Esentially Mallorca, que agrupa hotels i altres establiments centrats en el turisme més exclusiu, amb una despesa mitjana que ha crescut i que se situa en els 2.500 euros per turista i dia.

Aquest hivern, el 90% dels establiments associats romanen oberts, i l’any que ve la temporada s’allargarà, concretament des de febrer fins a mitjan novembre. Amb el reclam de l’obertura de l’hotel Four Seasons de Formentor, estan convençuts que la temporada 2024 serà un èxit, amb un creixement de prop del 10% respecte del 2023.

El sector està centrat a atreure nous mercats i a millorar la sostenibilitat. Per a l’any següent, aspiren a consolidar el mercat nord-americà i incrementar el francès, el brasiler i el mexicà. A llarg termini, l’objectiu és atreure els visitants d’alt poder adquisitiu dels països asiàtics.

12/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris