mallorca

El turisme de senderisme es redueix a la mínima expressió a la vall de Sóller

Només resten oberts 7 dels 36 hotels que acollien aquests turistes fins a finals de novembre

El+turisme+de+senderisme+es+redueix+a+la+m%C3%ADnima+expressi%C3%B3+a+la+vall+de+S%C3%B3ller

Tradicionalment a la Vall de Sóller i al Port la temporada turística és més llarga que a la resta de Mallorca, gràcies al turisme de senderisme. Enguany però, aquest turisme s’ha reduït a la mínima expressió. En aquests moments només resten oberts 7 dels 36 hotels que acollien aquests turistes fins a finals de novembre, i alguns acabaran tancant abans d’hora.

Si en aquesta època la planta hotelera acollia al voltant de 3000 senderistes, enguany en prou feines arriben a 200 i les perspectives de cara als pròxims mesos no són massa més bones.D’aquesta davallada se’n ressent també tot el sector d’oferta complementària. Bars i restaurants presenten aquesta imatge tan poc freqüent en aquesta època i molts locals estan tancats.

Els hotelers donen per pràcticament perduda aquesta temporada, tot i que – perquè es tracta d’empreses moltes d’elles familiars molt consolidades- veuen poc probable que hi hagi establiments que acabin fent fallida.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Campanet crea un “banc de terres”

Al poble hi ha més de 200 parcel.les en sòl rústic abandonades

Detingut un entrenador de bàsquet per presumptes abusos sexuals a 5 menors

La Guàrdia Civil sospita que el detingut, de 25 anys, podria haver comès els abusos durant anys i no descarta...

Els ajuntaments del Pacte tanquen files entorn de la figura agent Covid, mentre que els batles del PP i d’El Pi s’hi oposen

L'excepció són Palma i Inca, que no sol·licitaran aquests professionals en un futur. Cladera defensa que la implantació d'aquests professionals...

L’Ajuntament de Palma aprova el nou enllumenat de la Seu i de l’Almudaina

La feines per substituir els fanals actuals començaran a final d'estiu