X

El vacunòdrom de Manacor tornarà a estar operatiu el 19 de gener

La reobertura del centre de vacunació massiva d'Inca encara no té data i Salut reforça amb militars la immunització a Eivissa

14/01/2022

El vacunòdrom de Manacor tornarà a estar operatiu el 19 de gener

Fins dilluns encara hi ha 10.000 cites buides per vacunar-se contra la COVID per a les franges autoritzades. La responsable de la campanya d‘immunització a les Illes, Eugènia Carandell, ha tornat a fer una crida als ciutadans perquè hi acudeixin. En una entrevista a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, Carandell ha explicat que ara estan pendents de l’escrit del Ministeri de Sanitat per començar a reforçar amb una quarta dosi les persones immunodeprimides i amb una tercera a tots els majors de 18 anys. “Si hi ha cites buides, com passa ara, la nostra posició és baixar tot d’una la franja d’edat. Estam esperant la comunicació oficial”, ha declarat.

Pel que fa a la reobertura dels vacunòdroms de la part forana de Mallorca, el de Manacor ja té data: el pròxim 19 de gener, ha avançat la responsable autonòmica. “Inca encara està pendent, però farem via perquè el nostre objectiu ha estat sempre apropar els punts de vacunació a la gent”. Carandell també ha explicat que s’ha reforçat amb militars la campanya a Eivissa, i que a Menorca el ritme de vacunació és més bo, a la vegada que ha demanat als ciutadans que s’immunitzin. “Al febrer ventren en vigor les novetats del Certificat COVID, que començarà a plantejar caducitats que obligaran els ciutadans a revacunar-se per poder renovar-lo”.

14/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT