societat

“Hem de desallotjar la platja per l’incendi, pujau!”

El foc s'ha acostat a primera línia de mar obligant a desallotjar els banyistes i ha arribat a prop de la finca de s'Hospitalet Nou

Fotografia de l'IBANAT de l'incendi de Cala Magraner


“El foc anava agafant molta força i s’han posat molts de mitjans a disposició per poder-lo controlar”, explicava Miquel Perelló, regidor d’interior de Manacor de l’incendi declarat a cala Magraner aquest dimarts.

El foc s’ha acostat a primera línia de mar obligant a desallotjar els banyistes. “Sou espanyoles? Hem de desallotjar la platja, pujau!” D’aquesta manera explicava Joana Maria, testimoni que havia anat a passar el capvespre a cala Magraner, com una patrulla de la Guàrdia Civil que els ha informat que el foc estava molt a prop ha anat a recollir-la juntament amb les seves amigues i la resta de banyistes que hi havia a la zona.

Les flames han arribat prop de la finca de s’Hospitalet Nou. “He vist el fum i he cridat als bombers. El meu marit també és bomber i tenim un camió de bomber propi”, explicava una veïna d’aquesta zona.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Exhaurida tota la mel de Menorca

La manca de productors professionals i la poca pluja d'enguany fan que la producció sigui molt reduïda

El Govern multa amb 444.000 euros tres camps de golf de Mallorca per ús il·legal d’aigua

L'empresa Golf Son Gual SL s'emporta la sanció més greu: haurà de pagar 415.800 euros

Un avis sobre uns joves armats causa l’alarma a la processó de Dijous Sant a Sineu

Les autoritats no descarten que es tractés d'una "bretolada" per part de joves amb armes falses

Processó de Jesús del Natzaret a Formentera

La imatge va sortir des de l'església i va recórrer els carrers de Sant Ferran acompanyada de la banda de música i de desenes de persones