X

El Via Crucis de Llorenç Moyà omple ses Voltes de Palma el Divendres Sant

Residents i visitants han gaudit de la representació de Taula Rodona Teatre, que s'inicià fa prop de 40 anys

29/03/2024

El Via Crucis de Llorenç Moyà omple ses Voltes de Palma el Divendres Sant

El Via Crucis ha començat a Can Oms, devora la plaça de Cort, a migdia. Els actors de Taula Rodona Teatre han recorregut el carrer de Conqueridor i un tram de l’avinguda d’Antoni Maura, abans d’arribar a ses Voltes, on arranquen les XIV estacions.

Els espectadors, turistes i residents, han acompanyat en tot moment la representació i han omplert les 800 cadires col·locades per l’Ajuntament de Palma.

El director, Bernat Pujol explica que és “un privilegi” contar amb actors veterans que repeteixen any rera any, i en van 37, i que una part mol important d’aquesta representació té a veure amb la interacció amb el públic, que facilita l’espai obert. Enguany, per tercera vegada el Via Crucis a partir de textos del Llorenç Moyà s’ha fet a ses Voltes, en lloc de a les escales de la Seu. D’aquesta manera, el públic té més bo de fer i “veure i escoltar la representació”, afegeix Pujol.

L’actriu Ana García és la Mare de Déu i destaca que, a ses Voltes, els actors tenen “més possibiltat de mirar i adreçar-se as presents” i que això és una part molt important de l’emoció de l’obra.

Més de 900 persones han viscut en directe la representació, que enguany no han destrbat ni el vent ni la pluja.

 

29/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris