X

El Visit Calvià Hidrobal vol sortir de les posicions de descens

Els de Miquel Vidal reben un rival directe, l'Atlètic Mengíbar

14/01/2022

El Visit Calvià Hidrobal vol sortir de les posicions de descens

Redacció

El conjunt que dirigeix Miquel Vidal té aquest cap de setmana un partit important de cara a l’objectiu de la permanència. Demà quan siguin les 7 de l’horabaixa, el filial del Palma Futsal rebrà a un rival directe, l’Atlètic Mengíbar. Ara mateix els calvianers es troben a posicions de descens amb 20 punts. El rival, amb un punt més, es troba fora d’aquestes posicions.

Avui l’entrenador del Visit Calvià Hidrobal, Miquel Vidal, ha passat pels micròfons d’IB3 Ràdio, per analitzar el seu equip. Han arrancat la segona volta amb victòria davant el coer de la classificació i ara volen continuar sumant de 3 en 3. “És una categoria molt diferent al que coneixiem. És un bot molt important. Hi ha molts d’equips i jugadors que han estat a la màxima categoria”, apunta Vidal.

El filial del Palma Futsal va començar bé la lliga però, poc a poc, les coses es van complicar. “Les lesions del primer equip van fer que noltros no poguessim entrenar amb regularitat. Gordillo, màxim golejador del nostre equip, ha estat moltes setmanes amb el Palma Futsal sense poder estar amb noltros i ho hem notat”, diu el tècnic del Visit Calvià.

Torna escoltar l’entrevista {aquí}

 

 

14/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris